Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

H «Lady Gaga» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

H «Lady Gaga» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Η ξαφνική εμφάνιση της «σταρ» που έφερε αναστάτωση στο talent show.

Βρισκόμαστε μία βδομάδα πριν από το μεγάλο τελικό του φετινού «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου 14 ταλέντα θα διαγωνιστούν για να αναδειχτεί αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση. Από αυτά τα 14 ταλέντα, οι 11 έχουν ήδη προκριθεί ενώ στο αποψινό επεισόδιο, 9 performers διεκδικούν τη «δεύτερη ευκαιρία» γιατί μόνο τρεις από αυτούς θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό.

Οι 9 διαγωνιζόμενοι που διαγωνίζονται στο αποψινό επεισόδιο είναι οι εξής: 

MISS DIAMOND (DRAG SHOW)
ΟΝΑΝΑ (διαγωνίζεται στο ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
IMMORTAL SIRIUS (ΧΟΡΟΣ ORIENTAL)
ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΛΑΝΑ (ΧΟΡΟΣ LATIN)
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΝΤΖΗΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
ΡΟΥΑ MAT (ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΣΤΙΧΟΙ – ΣΥΝΘΕΣΗ)
JOE (DRAG SHOW).
BARB WIRE DOLLS (ROCK GROUP)
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΟΣ (Ο MICHAEL JACKSON ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου: «στο αποψινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” οι κριτές θα βγάλουν τα μαχαίρια… Κυριολεκτικά!» Και για να μην σας χαλάσουμε την έκπληξη θα αναφέρουμε μόνο ότι τα «μαχαίρια» δεν βγήκαν για έναν ακόμα καυγά μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής. Όταν όμως, βγήκαν… έκλεψαν την παράσταση! 

Επίσης, την παράσταση «έκλεψε» και μία «σταρ» που εμφανίστηκε στη σκηνή και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ελένη Καριολάκη που είχε διαγωνιστεί και αποκλειστεί σε προηγούμενο επεισόδιο του talent show. Η Καριολάκη εμφανίζεται και χορεύει με τον Άλεξ (που διαγωνίζεται επίσημα μαζί με τη σύζυγό του Λάνα) αφού ο ίδιος ο χορευτής είχε εκφράσει την επιθυμία να χορέψει και μαζί με την Καριολάκη. 

Την έκπληξη όμως, κάνει μία ακόμα εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά όχι στη σκηνή αλλά στην κριτική επιτροπή. Μαζί με τους Ηλία Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Ευγενία Μανωλίδου θέση παίρνει δίπλα τους η ελληνίδα «Lady Gaga», δηλαδή η Κατερίνα Γκαγκάκη. 

Η υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1 θυμάται την ιδιότητά της ως κριτής. Μόνο που αυτή τη φορά δεν κρίνει τα ταλέντα στο «X Factor» αλλά τους διαγωνιζόμενους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Και μάλιστα είναι ιδιαίτερα… αυστηρή καθότι ένα από τα «ταλέντα» που κρίνει είναι και την Καριολάκη. 

Αλλά δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα. Το τι άλλο συνέβη στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο-Δεύτερη ευκαιρία» θα τα δείτε απόψε το βράδυ στις 21:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε