Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

H μεγάλη πτώση της Μενεγάκη

H μεγάλη πτώση της Μενεγάκη

Η Ελένη έχασε και στο νεανικό κοινό από τους Καραμέρο -Χαριτάτο

 

Ακόμα πιο άσχημα ήταν σήμερα τα νέα της AGB για την Ελένη Μενεγάκη. Μετά τη πτώση της στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ο «Καφές με την Ελένη» έχασε χθες Πέμπτη 18 Μαρτίου και στο νεανικό κοινό ενώ μόλις και μετά βίας βρέθηκε πιο πάνω από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» στο γενικό σύνολο. Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 24,7%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14,5%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 14,2%

Αλλά όπως προαναφέραμε η μεγαλύτερη πίκρα του «Καφέ» ήταν στο νεανικό κοινό αφού είναι πρώτη φορά που εδώ η Μενεγάκη βρίσκεται μετά το δίδυμο Χαριτάτο-Καραμέρο. Κι αυτό είναι κάτι που ανησύχησε έντονα και την ίδια την παρουσιάστρια αλλά και τους υπεύθυνους του ALPHA. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 23,3%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 21,8%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,2%

Όσο για τις ενημερωτικές εκπομπές της ψυχαγωγικής ζώνης, η εκπομπή του ALTER κέρδισε με μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση στην κατάταξη. Η πιο δυσάρεστη έκπληξη ήρθε για τη Σαράφογλου της ΝΕΤ που έπεσε πολύ σε τηλεθεάσεις ενώ η Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ συνέχισε στα ίδια συνηθισμένα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 11,4%

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 6,4%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5%

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε