Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

H Nαταλία ήθελε να χώσει μπάτσα στην τραγουδίστρια από τη Fyrom

H Nαταλία ήθελε να χώσει μπάτσα στην τραγουδίστρια από τη Fyrom

H παρουσιάστρια εκνευρίστηκε που αποκαλούσε την χώρα της Μακεδονία και όχι Fyrom… Mαλίστα χαρακτήρισε την τραγουδίστρια αμόρφωτη.

“Αυτή που πήρε καλή θέση και δεν μου άρεσε είναι η τραγουδίστρια της Fyrom Με εκνεύρισε πολύ η συμπεριφορά της. Ήθελα να της φέρει ο δημοσιογράφος την κάμερα και το μικρόφωνο στο κεφάλι», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Eκνευρισμένη η παρουσιάστρια πρόσθεσε «ο δημοσιογράφος του STAR επέμενε πολύ σωστά και έλεγε γιατί είπες Μακεδονία αφού είναι το Fyrom; και εκείνη του απάντησε,”‘Είσαι από την Ελλάδα, αγαπώ την Ελλάδα και στο τέλος του λέει, η χώρα μου λέγεται Μακεδονία.

Ε… χώσε της μια μπάτσα εκείνη την ώρα κι εσύ τι την κοιτάς; Να μάθει ιστορία πρώτα και μετά να τραγουδήσει. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου πρέπει να προσεχείς τι λες! Δε θες να σε ψηφίσει η Ελλάδα; Να πάρεις μερικούς πόντους στη Eurovision; Ε τότε πρόσεχε!  Μην προκαλείς τους Έλληνες όταν ξέρεις!  Οφείλεις να ξέρεις».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος θύμισε στην παρουσιάστρια πως και η γυναίκα που έδωσε χθές την βαθμολογία από το Fyrom είπε. “Αυτή ήταν η βαθμολογία από την Μακεδονία”
 
Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού:
 
Διαβάστε ακόμη:

Σουηδία …η απόλυτη νικήτρια της φετινής Eurovision!

Τα αποτελέσματα του ημιτελικού! Δεν…σκίσαμε όπως έλεγε η TV

Ο εκνευρισμός του Ορέστη Τζιόβα στον αέρα εκπομπής!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις EUROVISION!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε