Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

H tango – rock εμφάνιση της Μενούνος στο “Dancing with the stars”!

H tango – rock εμφάνιση της Μενούνος στο “Dancing with the stars”!

Κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές και το κοινό; Δείτε τον χορό της και τη βαθμολογία που απέσπασε.

Αυτή τη στιγμή, σε δύο λαμπερά σόου του εξωτερικού, εκπροσωπούν την Ελλάδα δύο σπουδαίες Ελληνίδες. Από τη μία η Έλενα Παπαρίζου στο σουηδικό “Let’s dance” και από την άλλη, η Μαρία Μενούνος στο “Dancing with the stars” της Αμερικής. Όσον αφορά λοιπόν, στη δεύτερη, χθες το βράδυ πραγματοποίησε την τέταρτή της εμφάνιση στο σόου χορού.

Η Μαρία όλο αυτό το διάστημα έκανε εντατικές πρόβες και έδωσε για μια ακόμα βραδιά τον καλύτερό της εαυτό και να κερδίσει ξανά κοινό, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή. Βέβαια, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον παρτενέρ της, Derek Hough.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, σχετικά με την απόδοση που είχε στα πρώτα live, αλλά και για όσα της λέει εκείνος:

“Αν και νόμιζα ότι στην πρώτη μου εμφάνιση θα ήμουν πολύ αγχωμένη, πιεσμένη και ταλαιπωρημένη, τελικά χάρηκα πολύ με την απόδοσή μου. Υπάρχει, βέβαια, πάντα χώρος για βελτίωση και την επόμενη εβδομάδα θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνω καλύτερη… Η αλήθεια είναι πως δεν μιλάμε για τα χορευτικά μου προσόντα, αλλά δουλεύουμε μαζί κάθε νέο χορό. Λέει ότι δουλεύω σκληρά, ότι είμαι αφοσιωμένη και προσηλωμένη στο στόχο μου. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να τον κάνω υπερήφανο για εμένα…”.

Οι δυο τους μας άφησαν όλους άναυδους – θετικά – την περασμένη εβδομάδα, όταν χόρεψαν σε αισθησιακούς ρυθμούς ρούμπα, και συγκεκριμένα μια slow έκδοση του γνωστού τραγουδιού της Madonna, “Material Girl”. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του χορού, αίσθηση προκάλεσε όταν το ζευγάρι ξάπλωσε στο πάτωμα και φιλήθηκε στο στόμα… Τα σχόλια της επιτροπής ήταν διθυραμβικά και η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 27 βαθμοί, δηλαδή τρία εννιάρια.

Τι συνέβη χθες;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε