Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «10η Εντολή» με θύματα του «trafficking»

Η «10η Εντολή» με θύματα του «trafficking»

Ιστορίες εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα με πρωταγωνιστές ανθρώπους που έφτασαν στα όριά τους και τα ξεπέρασαν. Ιστορίες που θα παρακολουθήσουμε στον καινούργιο κύκλο της σειράς «10η Εντολή» που φέρει την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της η σειρά επιστρέφει στον ALPHA, εκεί που προβλήθηκε για πρώτη φορά και την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 22:45, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του καινούργιου κύκλου.
 

 
Πρώτη ιστορία αυτή της Μαρίας, μιας κωφάλαλης νεαρής μετανάστριας που μαζί με άλλες κοπέλες είναι θύματα του «trafficking» και του παράνομου δουλεμπορίου. Ζουν φυλακισμένες κάτω από άθλιες συνθήκες και εργάζονται καταναγκαστικά ως ιερόδουλες σ’ ένα «σπίτι» που ανήκει στη Θεώνη. Η κυριαρχία της Θεώνης και η εξουσία που ασκεί στα κορίτσια είναι απόλυτη. Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη ένα κορίτσι χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και την τόλμη της, παλεύει να ξεφύγει απ’ το αδιέξοδό της. Προκειμένου όμως να σωθεί, οδηγεί τα πράγματα εκεί που πια δεν υπάρχει επιστροφή παραβιάζοντας τη «10η Εντολή»!
 

 
Το σενάριο της συγκεκριμένης ιστορίας υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ενώ το καστ συνθέτουν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Θεώνη), Λένα Παπαληγούρα (Μαρία), Αργύρης Ξάφης (Παύλος), Σίσσυ Τουμάση (Ιρίνα), Ρομάννα Λόμπατς (Ναταλία), Σοφία Γεωργοβασίλη (Σάρα), Κρις Ραντάνοφ (Γκέοργκ) και Ανδρέας Βούλγαρης (Κώστας).
 

 
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου λοιπόν πρεμιέρα για τη «10η Εντολή», την πετυχημένη σειρά που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από αρκετά χρόνια με ιστορίες ανθρώπων που ξεπέρασαν τα όρια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε