Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αγγελική Νικολούλη και ο… δολοφόνος!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τους τελευταίους μήνες, με τις δυσάρεστες εξελίξεις που υπήρξαν στο ALTER η Αγγελική Νικολούλη απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο.

Μην νομίζετε όμως, ότι η δημοσιογράφος έχασε τον καιρό της. Η δραστήρια ελληνίδα «Μις Μαρπλ» όλο αυτόν τον καιρό βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με έναν… δολοφόνο. Όχι προς διαλεύκανση κάποιας υπόθεσης αλλά με τη συγγραφή ενός βιβλίου γύρω από μία υπόθεση. Όπως έχει η ίδια η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύψει, όλο αυτό το διάστημα της τηλεοπτικής απουσίας της, έγραφε ένα βιβλίο, του οποίου την ιστορία εμπνεύστηκε από μία αληθινή ιστορία που είχε ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο τούνελ». Η δημοσιογράφος έγραψε, στη συνέχεια παρέδωσε στον εκδοτικό οίκο «Καστανιώτη» τα χειρόγραφα και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία με τίτλο «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου».

Την επόμενη βδομάδα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, την οποία θα συντονίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου και θα μιλήσουν για αυτό ο συγγραφέας Γιάννης Κακουλίδης και ο καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης.

Σε λίγες μέρες λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε το βιβλίο και να μάθετε πολλά από αυτά που ανακάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στη διάρκεια έρευνας για μία από τις υποθέσεις που είχε αναλάβει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε