Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Αγγελική Νικολούλη μιλά για τη… συνεργασία της με τον Τομ Κρουζ!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα για τη… συνεργασία της Αγγελικής Νικολούλή με τον Τομ Κρουζ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται και γράφονται, η γνωστή δημοσιογράφος θα αναλάβει χρέη συμβούλου του διάσημου ηθοποιού. Ποια είναι όμως η αλήθεια και πώς ξεκίνησαν οι φήμες αυτές;

Την απάντηση την δίνει η ίδια η Αγγελική Νικολούλη, με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο, μέσα από το ηλεκτρονικό της site «anikolouli.gr». Γράφει λοιπόν η Αγγελική Νικολούλη πως:

«Λοιπόν… φιλαράκια μου καλά θα αποκαλύψω σε σας ένα μεγάλο μυστικό, γιατί ξέρω πως θα μείνει μεταξύ μας!

Θα υποκύψω τελικά στη γοητεία και θα πω το ναι στην πρόταση ενός διάσημου αμερικανού στάρ! Θα παρατήσω το Άλτερ που θυμίζει το γεφύρι εκείνο της Άρτας, που ολημερίς το χτίζανε τη νύχτα γκρεμιζόταν! Θα κλείσω τα αυτιά μου στις σειρήνες όλων των καναλιών της χώρας, που σφάζονται στην πανάκριβη, μεταξωτή ποδιά μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για το Αμέρικα!

θα γίνω σύμβουλος του Τομ Κρουζ και να μου το θυμηθείτε που για πάρτι μου, θα δώσει και τα ρέστα του! Τι μου είπατε; Σιγά το μυστικό; Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εγώ κρυφό καμάρι; Ε κι εγώ τι νομίζετε; Από άλλους το έμαθα!

Και για να σοβαρευτούμε… Ο διάσημος ηθοποιός μπήκε μπροστάρης στον αγώνα ανεύρεσης του αγνοούμενου Μπεν Νίνταμ, του 2χρονου αγοριού που χάθηκε μυστηριωδώς στη Κω πριν 21 χρόνια. Πρόσφατα το “Τούνελ” φιλοξένησε στο στούντιο άγγλους συναδέλφους και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την εικόνα του αγοριού σήμερα, αν ζει. Μια εικόνα που μας έδωσε η Σκότλαντ Γιαρντ. Μου ζητήθηκαν στοιχεία από την εκπομπή που έχει ερευνήσει την εξαφάνιση και τα έδωσα. Φαίνεται πως σκέφτονται τη μεταφορά αυτής της παράξενης ιστορίας στη μεγάλη οθόνη. [Υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ στο “Πρώτο Θέμα”.] Κάτι η είδηση και οι δηλώσεις μου για το θέμα, κάτι η έρευνα του Τούνελ και βρέθηκα ξαφνικά – μεγάλη η χάρη μου – σύμβουλος του Τομ Κρουζ!

Η αλήθεια είναι ότι στο μήνα που παρέμεινα στο Λος Άντζελες, ήρθα σε επαφή με εταιρείες παραγωγής, που ενδιαφέρθηκαν για πολύκροτες υποθέσεις του “Τούνελ”. Να μεταφερθούν δηλαδή στη μεγάλη οθόνη.

Ο καλύτερος σεναριογράφος είναι η ίδια η ζωή και το Χόλιγουντ το ξέρει πολύ καλά αυτό!!!»

Αυτά λοιπόν γράφει η «ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι», όπως τη χαρακτήρισαν οι Άγγλοι, αποσαφηνίζοντας την αλήθεια. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραγωγοί του Χόλιγουντ έχουν ενδιαφερθεί για τέσσερις υποθέσεις που έχει ερευνήσει. Οπότε μπορεί η «συνεργασία» με τον Τομ Κρουζ να μην υφίσταται αλλά δεν αποκλείεται να δούμε κάποια χολιγουντιανή ταινία με στοιχεία που έχει αποκαλύψει η Αγγελική Νικολούλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε