Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η αλήθεια για τις ελληνικές σειρές στο Ε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ψυχαγωγικές εκπομπές θα περιέχονται στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του Ε την καινούργια σεζόν. Τα στελέχη του σταθμού μάλιστα, σκοπεύουν το καινούργιο τους πρόγραμμα να ξεκινήσει άμεσα, μέσα στον Σεπτέμβριο και πριν την έναρξη των εκπομπών στα άλλα κανάλια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Εκτός όμως, από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, έχει γίνει πολύς λόγος και για τις σειρές που ετοιμάζουν στο Ε για την καινούργια σεζόν, ενώ δημοσιεύματα θέλουν κάποιες σειρές να βγουν στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η αλήθεια είναι ότι μέχρι το τέλος του χρόνου δεν πρόκειται να βγει καμία ελληνική σειρά από το Ε. Τα στελέχη του σταθμού θέλουν να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους ελληνικές σειρές, αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Βέβαια έχουν γίνει συναντήσεις με γνωστούς δημιουργούς, αλλά οι συζητήσεις γίνονται για το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή ό,τι αποφασιστεί να βγει στον αέρα μετά τον Φεβρουάριο του 2015 και εφόσον το πρόγραμμα τους πρώτους μήνες της σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβριο έως και Νοέμβριο, σημειώσει πετυχημένη πορεία και επιτρέψει την παραγωγή μυθοπλασίας.

Άλλωστε, όπως ανέφερα και στην αρχή, το κύριο μέλημά τους στο Ε είναι οι ψυχαγωγικές εκπομπές. Γι’ αυτό συγκέντρωσε στη συχνότητά του αρκετούς γνωστούς παρουσιαστές και όπως φαίνεται θα βγάλει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αυτό βέβαια που απομένει είναι να αποδειχτεί ότι το “πολύ” θα είναι και “καλό”…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: Γκεστ σταρ σε ζωντανή εκπομπή μία… αράχνη! (βίντεο)

Πρέβεζα: Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσώστη στο Κανάλι

Είπε “αντίο” στο STAR

Φεύγει από το STAR και πάει με τη Μελέτη στο Ε;

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε