Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Άννα αποκαλύπτει… τη Βίσση – φωτο

Το περιμέναμε καιρό και τελικά έρχεται μετά από πολλές αναβολές και αρκετές… περικοπές.

Ο λόγος για το πολυδιαφημισμένο ριάλιτι με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Απόψε λοιπόν στις 22:00, ο ALPHA θα προβάλλει το πρώτο επεισόδιο του «Άννα Βίσση: Όσο έχω φωνή».
Ένα επεισόδιο, που όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit, πέρασε διά πυρός και μοντάζ άπειρες φορές μέχρι να πάρει την τελική του μορφή, όπως ακριβώς το είχαν… οραματιστεί οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας.

Οι διαφωνίες ήταν αρκετές καθώς η μία πλευρά θεωρούσε ότι το να δείχνεις backstage από τη ζωή της «απόλυτης» είχε ενδιαφέρον ενώ η άλλη πλευρά ήθελε πιο… αποκαλυπτικές πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς της, ακριβώς δηλαδή όπως είναι και η ιδέα ενός τέτοιου ριάλιτι.

Τελικά, το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε, αν και τα επεισόδια περιορίστηκαν από τον αρχικό προγραμματισμό. Τι αποκαλύψεις θα κάνει λοιπόν στο σημερινό επεισόδιο η Άννα για τη Βίσση; Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της μέσα από τις σχέσεις της με τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή της.

Η Άννα επισκέπτεται τους γονείς της στο πατρικό της σπίτι στην Κύπρο. Ο έρωτας αλλά και ο χωρισμός με το Νίκο Καρβέλα. Η σχέση της με την κόρη της, Σοφία, καθώς και με τις αδελφές της, Λία και Νίκη. Μέσα από δικές της διηγήσεις αλλά και αφηγήσεις τρίτων μαθαίνουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έγινε τραγουδίστρια, αλλά και το πώς ξεκίνησε η καριέρα της.

Η Άννα έρχεται λοιπόν απόψε για να μας πει όσα δεν γνωρίζουμε για τη Βίσση. Και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την «απόλυτη» να μιλά η ίδια για τη ζωή της και να αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε