Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Άννα Βίσση εκτέθηκε αλλά…

Πρεμιέρα έκανε χθες το πολυαναμενόμενο ριάλιτι με την Άννα Βίσση. Μετά από πολλές αναβολές και περικοπές το «Άννα Βίσση-Όσο έχω φωνή» ήρθε στις τηλεοπτικές μας οθόνες για να μας δείξει πώς είναι η «απόλυτη» στην καθημερινότητά της.

Όπως σας είχαμε γράψει πριν από καιρό στο Newsit, το ριάλιτι είχε προκαλέσει εσωτερικό πόλεμο στον ALPHA καθώς το ένα στρατόπεδο, αυτό των γερμανών υπευθύνων του καναλιού, ήθελε πιο πολλά ριάλιτι αποσπάσματα από τη ζωή της Βίσση ενώ τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της δεν επιθυμούσαν να… εκτεθούν πολλά προσωπικά στοιχεία.

Τελικά, όπως φαίνεται, υπερίσχυσε η γνώμη των πρώτων. Η Άννα Βίσση αποφάσισε και εκτέθηκε. Άλλωστε, όπως είπε και η ίδια «έχουν γράψει και έχουν πει τόσα πολλά για μένα». Έτσι αποφάσισε τώρα να πει η ίδια όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Μίλησε για το χωρισμό της με το Νίκο Καρβέλα, για το πόσο πόνεσε αλλά και πώς διέψευδε τότε όλα αυτά που λέγονταν ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει (είτε η ίδια είτε μέσα από τους οικείους της) τις παλαιότερες σχέσεις της με το Γιώργο Νταλάρα, τον Κώστα Τουρνά αλλά ακόμη και με τον Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο, όλες αυτές οι «αποκαλύψεις» πέρασαν στους τηλεθεατές χωρίς να είναι «κίτρινες» αφού ήταν με την ίδια την πρωταγωνίστρια παρούσα να παρακολουθεί τη ζωή της και την εκπομπή μέσα από την τηλεόρασή της.

Έτσι, η Άννα Βίσση, έστω και μετά από πολλά χρόνια μίλησε για τα προσωπικά της, για τους έρωτες, για τη σχέση με την κόρη της, για τη μητέρα της και για την περιπέτεια με την υγεία του πατέρα της. Σωστό ή όχι, δεν είμαστε εμείς σε θέση να το κρίνουμε. Δική της είναι η ζωή, δικές της και οι αποφάσεις για το αν θα πρέπει ή όχι να εκτεθεί.

Το ότι όμως, αποφάσισε να μιλήσει και να μην κρύψει πράγματα, έστω και με πολλά χρόνια καθυστέρηση, είναι κάτι που δικαιούται να το κάνει, όπως κάθε άνθρωπος που αποφασίζει για τους δικούς του λόγους να εκτεθεί. Κι η Άννα Βίσση εκτέθηκε! Τώρα το τι αποτέλεσμα θα έχει η έκθεσή της αυτή θα φανεί στο πέρασμα του χρόνου.

Ωστόσο, αξίζει να δούμε τι αποτέλεσμα είχε αυτή στους τηλεθεατές βάσει των τηλεθεάσεων που έκανε.
Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης λοιπόν, από τις 10 έως τις 11 το βράδυ, ο ALPHA έκανε μέσο όρο 16,9 μένοντας στην τρίτη θέση της κατάταξης, αφού στην κορυφή βρέθηκε ο «Πειρασμός» του ΑΝΤ1 με 23 και στη δεύτερη θέση το MEGA που η επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» σημείωσε μέσο όρο 18.

Όπως φαίνεται λοιπόν, τουλάχιστον με τους αριθμούς, η έκθεσή της δεν έφερε και κάποια… συγκλονιστικά αποτελέσματα. Ίσως όμως, η ίδια να ήθελε να το κάνει για τους δικούς της λόγους. Και για να λέμε και την αλήθεια, δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να πει πράγματα που θα μπορούσε να πει με πλήρη ειλικρίνεια σε μία συνέντευξή της. Σε μία συνέντευξη που θα έλεγε αλήθειες και που -δυστυχώς- δεν συνηθίζονται από αρκετούς celebrities!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε