Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η αποχώρηση μετά τις Κάννες και το… ψήσιμο από τους «απέναντι»!

Η αποχώρηση μετά τις Κάννες και το… ψήσιμο από τους «απέναντι»!

Οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν ως «άνθρωπο της τηλεόρασης», καθώς έχει διαγράψει πετυχημένη πορεία στο χώρο της, μέσα από τις επιτελικές θέσεις που έχει αναλάβει τόσο στη δημόσια, όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση.

Στο τέλος του μήνα όμως, ο Τζώνη Καλημέρης αποχωρεί οριστικά από τον ALPHA, ενώ το «διαζύγιό» του με το κανάλι της Κάντζας είναι συναινετικό, αφού επιθυμία του ήταν να ασχοληθεί περισσότερο με την καινούργια του δραστηριότητα στο θέατρο. Άλλωστε, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, ο Τζώνη Καλημέρης έχει ιδρύσει μαζί με το θεατρικό επιχειρηματία Τάσο Παπανδρέου την εταιρεία «Φιλοθέατον» στην οποία ανήκουν τα θέατρα «Γκλόρια», «Αποθήκη», «Πειραιώς 131» και «Κιβωτός». Όπως φαίνεται λοιπόν, θέλοντας να ασχοληθεί περισσότερο με την καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητά του, αναγκάζεται να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγο καιρό, αρχές Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Τηλεοπτικών Προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες, υπήρξαν πολλές συζητήσεις μεταξύ του Τζώνη Καλημέρη και του Γιάννη Λάτσιου που βρισκόταν στις Κάννες για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Βέβαια οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολλά χρόνια και εκτός από τις συνεργασίες τους στο τηλεοπτικό τοπίο είναι και φίλοι, οπότε δικαιολογούνται οι ιδιαίτερες συζητήσεις τους. Από την άλλη πλευρά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, εκεί, στις Κάννες, φαίνεται ότι «ψήθηκε» συνεργασία του Τζώνη Καλημέρη με το κανάλι του Αμαρουσίου, με επίκεντρο μάλιστα τις δραστηριότητες του Ομίλου ΑΝΤ1 στις χώρες της νοτιανατολικής Ευρώπης.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την προηγούμενη Πέμπτη, ο Τζώνη Καλημέρης συναντήθηκε σε εστιατόριο με υψηλότατο στέλεχος του ΑΝΤ1, ενισχύοντας την άποψη όσων υποστηρίζουν ότι «ψήνεται» συνεργασία με το κανάλι του Αμαρουσίου. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος του μήνα ο Τζώνη Καλημέρης αποχωρεί από τον ALPHA για να ασχοληθεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στο θεατρικό χώρο. Σίγουρα όμως, δεν θα παραμείνει πολύ καιρό εκτός τηλεοπτικού τοπίου και το πιθανότερο είναι πως η ανακοίνωση θα έρθει από το Μαρούσι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε