Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η… αβάσταχτη ελαφρότητα στο «Just the two of us»

Η… αβάσταχτη ελαφρότητα στο «Just the two of us»

Κάλλιο αργά… παρά ποτέ! Το 3ο live το «Just the two of us» βγήκε στον αέρα έχοντας διορθώσει αρκετά από τα πολλά λάθη που υπήρχαν στα προηγούμενα.

Η παρουσιάστρια, το σκηνικό, οι κριτές, οι διαγωνιζόμενοι ήταν φωτισμένοι, ενώ ακούγαμε τι έλεγαν, χωρίς να διακόπτεται συνεχώς ο ήχος. Τα υπόλοιπα λάθη που συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως το αντι-τηλεοπτικό στήσιμο, είναι κάτι που δεν… επιδιορθώνεται έτσι εύκολα και πρέπει να πέσουν χρήματα για να γίνει από την αρχή, αλλά είναι σίγουρο ότι στο MEGA δεν έχουν ούτε διάθεση, αλλά ούτε και το κονδύλι βεβαίως, βεβαίως, για να το κάνουν.

Έτσι, θα… πορευτούν με αυτά, αναγκάζοντας τη Ζέτα Μακρυπούλια να τρέχει κάθε φορά μετά την εμφάνισή κάθε ζευγαριού, ώστε να βρεθεί στη θέση της, κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πώς να μην θυμηθείς και να τη συγκρίνεις με τη… μεγαλοπρεπή είσοδό της στο «Dancing with the stars» που κατέβαινε τα σκαλοπάτια συνοδευόμενη από κάποιον χορευτή;

Παρ’ όλο όμως, που το MEGA την έχει βάλει σε αγώνα δρόμου, η Ζέτα καταφέρνει να καλύπτει το χρόνο, χωρίς να φαίνεται η αγωνία που δικαιούται να έχει, κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια πάνω στα ψηλοτάκουνά της και μιλώντας συγχρόνως στους διαγωνιζόμενους. Τα «χιλιόμετρα» που έχει διανύσει στο τηλεοπτικό τοπίο η Ζέτα, αποδεικνύονται σωτήρια στη συγκεκριμένη περίπτωση. Με την ίδια άνεση, αφού φτιάχτηκε και η ενδοεπικοινωνία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάφεραν οι δυο τους να κάνουν παιχνίδι, καλύπτοντας έτσι τον κενό χρόνο που υπάρχει όταν οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να πάνε από τη σκηνή στο backstage. Ναι, στο 3ο live, το «παιχνίδι» στηρίχτηκε στις πλάτες της Ζέτας που με τον Ουγγαρέζο κατάφεραν να σώσουν τα πολλά… φάλτσα που υπάρχουν στο στήσιμο του talent show.

Ενώ όμως, κάποιοι αντιμετώπισαν με… ελαφρότητα το στήσιμο ενός τέτοιου project, κάποιοι από τους διαγωνιζομένους το πήραν… πολύ στα σοβαρά Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που πήγαν να διασκεδάσουν, γνωρίζοντας ότι δεν είναι τραγουδιστές και ούτε αποβλέπουν στο να βγουν στην πίστα, όντας ευχαριστημένοι από το επάγγελμα που έχουν επιλέξει. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που νομίζουν όμως, ότι αδικούνται από την κριτική και τα σχόλια, ίσως γιατί τόσα χρόνια που τραγουδούν στο μπάνιο τους, η… ντουζιέρα δεν έχει βγάλει πόδια να τραπεί σε φυγή, οπότε απορούν γιατί δεν αναγνωρίζεται το τραγουδιστικό τους ταλέντο! Το ποιοι είναι αυτοί, φαίνεται είτε στα πλάνα όταν ακούν την κριτική (ιδιαίτερα του εύστοχου Γιώργου Θεοφάνους που δεν πήγε εκεί για να χαϊδέψει τα αυτιά των διαγωνιζομένων), αλλά και σε άλλα πλάνα, που τους βλέπουμε να βρίσκονται, τυχαία πάντα, συνέχεια μπροστά από τις κάμερες, αποζητώντας τα πλάνα και τη δημοσιότητα.

Όταν όμως, αποχωρήσουν από το «Just» θα συνεχίσουν να τραγουδάνε στο μπάνιο τους, προκαλώντας ανατριχίλα στα πλακάκια του μπάνιου τους που θα… ραγίζουν από τα φάλτσα! Αν όμως, χαλαρώσουν, μπορεί και να απολαύσουν την παραμονή τους στο talent show, όσο κι αν κρατήσει αυτή. Αν όμως, η αβάσταχτη ελαφρότητα της δημοσιότητας και της προβολής γίνεται αυτοσκοπός, μπορεί και να δηλώσουν συμμετοχή και στο «Splash» του ΑΝΤ1, όπου εκεί τουλάχιστον θα δικαιολογούνται να τα κάνουν μούσκεμα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε