Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Δούκισσα, το πτυχίο και οι… εξετάσεις!

Η Δούκισσα, το πτυχίο και οι… εξετάσεις!

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 μετά το… διαζύγιο με τη Ζέτα Μακρυπούλια έδωσαν την ευκαιρία στη Δούκισσα Νομικού και όπως φαίνεται έπραξαν πολύ καλά. Είναι φανερό ότι η νεαρή παρουσιάστρια δουλεύει πολύ με αποτέλεσμα και η εξέλιξή της στην παρουσίαση του talent show να είναι εμφανής.

Στο τελευταίο live ήταν πολύ πιο άνετη, έφυγε από τα κείμενα αρκετές φορές χωρίς όμως, να… παρεκτρέπεται και έτσι έκανε το επόμενο –απαιτούμενο- βήμα στην παρουσίαση.

Η Δούκισσα ανεβαίνει τα σκαλοπάτια σιγά σιγά όλα αυτά τα χρόνια και αν εξαιρέσει κανείς τον… πεντάμορφο κόσμο, εκείνο το πρωινό που προσπάθησαν να βγάλουν στο MEGA, αλλά άφησαν αβοήθητους τους παρουσιαστές, τα βήματα της Δούκισσας είναι πολύ προσεχτικά. Η επιμονή της μάλιστα δεν είναι μόνο σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, αλλά και τις σπουδές της. Αξίζει να σημειώσω ότι το καλοκαίρι η νεαρή παρουσιάστρια πήρε το πτυχίο της από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ΑΣΟΕΕ και μάλιστα εκτός από το μάθημα που χρωστούσε αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα ξανά με σκοπό να πάρει υψηλότερη βαθμολογία και να ανεβάσει έτσι το βαθμό του πτυχίου της, όπως κι έγινε.

Αυτό λοιπόν ίσως είναι και ένα μάθημα για όσους και όσες «wanna be παρουσιαστές και παρουσιάστριες» πιστεύουν ότι το μόνο που χρειάζεται να… σπουδάσουν για να κάνουν καριέρα είναι «δημόσιες σχέσεις». Βέβαια, από την άλλη, η τηλεόραση είναι ένα «μάθημα» που μπορεί να το παρακολουθείς για χρόνια, αλλά στις… εξετάσεις να κόβεσαι!

Γιατί, όπως και σε αρκετά άλλα μαθήματα το συγκεκριμένο δεν θέλει «παπαγαλία», αλλά να βάλεις και την προσωπική σου άποψη. Και βέβαια να παρακολουθείς τις «μελέτες» και τις «έρευνες» που γίνονται συνεχώς γιατί η συγκεκριμένη (ας μου επιτραπεί η λέξη!) «επιστήμη» συνεχώς εξελίσσεται!

Ναι, η τηλεόραση είναι ένα δύσκολο «μάθημα» και πρέπει συνεχώς να δίνεις εξετάσεις. Πάντως, όπως φαίνεται η Δούκισσα Νομικού είναι αποφασισμένη να τα πάει καλά και να ανανεώνει συνεχώς το… βαθμό του πτυχίου της!

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε