Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ε. Μανωλίδου στο σανίδι με την Μιμή Ντενίση

Εκτός από φίλες, η Ευγενία Μανωλίδου και η Μιμή Ντενίση φαίνεται πως θα συνεργαστούν και στο θέατρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλλιτεχνικές πηγές, οι δύο τους καταστρώνουν ένα σχέδιο που θα σπάσει ταμεία! Το μεγάλο όνειρο της πρωταγωνίστριας είναι το «Miss Saigon» και η Ευγενία φαίνεται πως θα έχει ρόλο σε αυτό!

Όλοι στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησαν για την συνάντηση των δύο γυναικών και έσπευσαν να θεωρήσουν ότι η Ευγενία Μανωλιδου… έψηνε την Μιμή Ντενίση να εμφανιστεί στην δική της εκπομπή που θα έχει άμεση σχέση με το «Dancing with the stars». 

Τελικά όμως αλλού είναι το… μυστικό των δύο γυναικών. Κάποιες καλύτερα πληροφορημένες πηγές λένε πως η Μιμή Ντενίση που εδώ και καιρό προετοιμάζει το ως φαντασμαγορικό μιούζικαλ το «Miss Saigon» μίλησε με την Ευγενία για πιθανή συνεργασία τους.

Αρχικά στο να της γράψει τη μουσική ή να διευθύνει την ζωντανή ορχήστρα που θα έχει στο έργο. Είναι γνωστό ότι η Μιμή όταν κάνει παραγωγές ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης θέλει να δίνει στο κοινό ότι καλύτερο υπάρχει. Έτσι αν τελικά το ανεβάσει – σε μεγάλο θέατρο γιατί θα φέρει μέχρι… αεροπλάνο επί σκηνής- θα είναι πράγματι κάτι φαντασμαγορικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε