Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η εκδίκηση του Γιώργου Παπαδάκη

Η εκδίκηση του Γιώργου Παπαδάκη

Δύσκολο το καλοκαίρι για Λυριτζή-Οικονόμου.

Μπορεί κάποιες μέρες να χάνει τη μάχη αλλά τις περισσότερες καταφέρνει να βγαίνει νικητής. Είναι φανερό λοιπόν πως ο Γιώργος Παπαδάκης χάνει κάποιες μάχες αλλά δεν σκοπεύει να χάσει τον πόλεμο. Γι’ αυτό και χθες, Τρίτη 13 Απριλίου πήρε την… εκδίκησή του, βγαίνοντας πάλι νικητής στη μάχη της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές του να κονταροχτυπιούνται. 

Ο Γιώργος Αυτιάς απείλησε πάλι τους Καμπουράκη-Οικονομέα αλλά τελικά δεν κατάφερε να τους κερδίσει. Αρκετά πιο πίσω έμειναν το δίδυμο της ΕΡΤ και στο τέλος της κατάταξης πάλι το δίδυμο του ΣΚΑΪ.  Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Τρίτη 13 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 22,9%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 20,7%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 19,8%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 8,8%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,9%

Πάντως, στο ΣΚΑΪ προσπαθούν να κρύψουν την ανησυχία τους για τα νούμερα τηλεθέασης, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούν να… χτίσουν το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού. Υποστηρίζοντας μάλιστα τα περί… χτισίματος, φαίνεται ότι οι πρωινοί «χτίστες» Λυριτζής και Οικονόμου θα παραμείνουν το καλοκαίρι στο κανάλι του Φαλήρου για να μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο, ελλείψει ανταγωνισμού, να κερδίσουν τους τηλεθεατές. 

Μόνο που για κάποιο διάστημα θα παρουσιάζει μόνο ο ένας την εκπομπή για να μπορέσει να απουσιάσει ο άλλος. Σίγουρα όμως θα είναι μαζί αμέσως μετά το δεκαπενταύγουστο όπου θα ξεκινήσουν επίσημα την επόμενη σεζόν με στόχο να κερδίσουν τηλεθεάσεις.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε