Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η εκπομπή… παντρεύτηκε με τον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή… παντρεύτηκε με τον ΣΚΑΪ

Σε δύσκολη οικονομικά περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, είναι ευκαιρία να αναπτυχθούν νέες ιδέες. Έτσι και στο χώρο της τηλεόρασης, δίνεται η ευκαιρία να δημιουργηθούν καινούργιες εκπομπές που έχουν να προσφέρουν στους τηλεθεατές, χωρίς απλά να… γεμίζουν το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών.

Στις αρχές του μήνα, πρώτα μέσα από το Newsit, σε κείμενο με τίτλο «Ετοιμάζονται για… γάμους και βαφτίσια!», ανάφερα τα σχέδια του ΣΚΑΪ να βγάλει μία καινούργια εκπομπή στον αέρα, στην οποία θα παρουσιάζονται έξυπνες λύσεις και προτάσεις για το πώς μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας ένα γάμο, μια βάφτιση και πολλές ακόμα εκδηλώσεις, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζονται κόπο και χρήματα, αλλά τρόπο. Ε, η συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου έκλεισε και η εκπομπή θα βγει την καινούργια σεζόν.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες έπεσαν και οι υπογραφές και έτσι η καινούργια εκπομπή «παντρεύτηκε» με τον ΣΚΑΪ για να βγει την επόμενη σεζόν. Τίτλος της «Eventful» και παρουσιάστρια η ίδια η δημιουργός της Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου που σκοπό της έχει να μάθει τους τηλεθεατές πως το να ετοιμάζεις μία εκδήλωση είναι μία εύκολη, αλλά και πολύ ευχάριστη εμπειρία, ιδιαίτερα όταν «εισπράττεις» χαμόγελα ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα.

Το… μενού της κάθε εκπομπής λοιπόν περιέχει χρηστικές συμβουλές, αλλά και οδηγίες για να ετοιμάσουν μόνοι τους, κατασκευάζοντας και μαγειρεύοντας, οι τηλεθεατές ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν το χαμόγελο των καλεσμένων τους. Η εκπομπή «Eventful» θα κάνει πρεμιέρα μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στα μέσα Οκτωβρίου και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα, μέσα στο σαββατοκύριακο, με τη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου να δίνει tips, ιδέες και προτάσεις, για το πώς μπορούμε να οργανώνουμε με λίγα χρήματα τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, από το γάμο, τη βάφτιση, το ρεβεγιόν ή ακόμα και μία βραδιά με εκλεκτούς φίλους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε