Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η εκπομπή του MEGA μπαίνει… στον πάγο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

«Να τη βγάλουμε… να μην τη βγάλουμε… να τη βγάλουμε… να μην τη βγάλουμε…»! Κάπως έτσι σκέφτονται και προβληματίζονται αυτή την περίοδο στο MEGA σε ό,τι αφορά την καινούργια εκπομπή που ήθελαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους από την αρχή της καινούργιας χρονιάς.

Σκοπός των στελεχών στο κανάλι της Μεσογείων ήταν τον Φεβρουάριο του 2015 να ξεκινήσει να μεταδίδεται καθημερινά, γύρω στις 5 το απόγευμα, μια καινούργια εκπομπή, ένα μαγκαζίνο με καλεσμένους και χρηστικά θέματα.

Στο τραπέζι μάλιστα των συσκέψεων είχε πέσει και το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για να αναλάβει την παρουσίαση της.

Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι είχαν πάρει το δρόμο τους και το μόνο που απέμενε ήταν ο σχεδιασμός της εκπομπής και τα πρόσωπα που θα την στελέχωναν, τελικά τα στελέχη του σταθμού… πάγωσαν την προετοιμασία της… μέχρι νεοτέρας!

Οι κύριες αιτίες του «παγώματος» είναι οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στην τηλεοπτική αγορά με αποτέλεσμα στο κανάλι να μην είναι σίγουροι αν πρέπει να ανοιχτούν κι άλλο σε επίπεδο παραγωγής και κοστολογίου, αλλά και το… θολό πολιτικό τοπίο, αφού αν η χώρα πάει σε εκλογές αναμένεται ότι η διαφημιστική αγορά θα κινηθεί σε ακόμα χαμηλότερα οικονομικά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να σταματήσουν το σχεδιασμό της εκπομπής και να την «παγώσουν» μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου που θα αποφασίσουν τελικά αν θα την βγάλουν στον αέρα, ή θα παραμείνει στα συρτάρια τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε