Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον ιό του AIDS

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τον ιό του AIDS

Απλή και ειλικρινής όπως πάντα, αλλά και… καταγγελτική ήταν η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Your Voice» του MAD TV, με θέμα «STOP AIDS».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, μίλησε στη Μαίρη Συνατσάκη και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την προσωπική της εμπειρία με φορείς του HIV.

«Βέβαια κι έχω φίλους που έχουν κολλήσει AIDS. Πρώτη φορά έμαθα, όταν ήμουν 16, ότι ένας φίλος μου έχει AIDS. Δεν μ’ έχει ενοχλήσει ποτέ εμένα προσωπικά, τους αγκαλιάζω και τους φιλάω κανονικά», τόνισε η Έλενα. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας Μαρίας Συνατσάκη… κατήγγειλε το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας, όσον αφορά το θέμα της ενημέρωσης των νέων για τον ιό, τονίζοντας πως πρέπει να καθιερωθεί στα ελληνικά σχολεία ειδικό μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των μαθητών.

«Στη Σουηδία, το πρώτο σεξουαλικό μάθημα το κάναμε στην τρίτη δημοτικού. Μας μαθαίνουν από τη Δευτέρα Γυμνασίου πώς να χρησιμοποιούμε το προφυλακτικό σωστά και τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Στην εκπομπή έπαιξε το κομμάτι “Why”, το οποίο είχε ερμηνεύσει στο Mad Secret Concert, και το οποίο έχει γράψει η ίδια την εποχή των «Αntique» με αφορμή το AIDS και είναι για έναν άνθρωπο που μιλάει στον εαυτό του και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι έχει HIV.

Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις επτά το απόγευμα, θα προβληθεί και δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Your Voice» με θέμα «STOP AIDS», όπου παρέα με τη Μαίρη Συνατσάκη στο studio του MAD, θα βρίσκονται καλεσμένοι εθελοντές κι εκπρόσωπος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, για ν’ απαντήσουν στα ερωτήματα τηλεθεατών, που έχουν προκύψει είτε μέσω τηλεφωνημάτων, είτε μέσω της επίσημης σελίδας του MAD TV στο facebook.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε