Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη πιάνει δουλειά

Τι γίνεται με το βραδινό σόου της «ωραίας Ελένης»

Το γράψαμε και θα το ξαναγράψουμε γιατί είναι το μότο των ημερών: τέλος οι διακοπές και τα κεφάλια μέσα στα πλατό για τους περισσότερους τηλεαστέρες. Προς το παρόν βέβαια θα ξεκινήσουν τις έντονες συσκέψεις για να προετοιμάσουν τις εκπομπές τους.
 
Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, γύρω στις 3 το μεσημέρι θα κάνει την πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της, παλαιούς και νέους, στα γραφεία του «Studio Pro».
 
Από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει η Μενεγάκη είναι να δει και το καινούργιο σκηνικό της εκπομπής της καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε αυτό σε σχέση με το περυσινό.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ενώ οι υπόλοιπες καθημερινές εκπομπές («Πάνω στην ώρα», «Κους κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους») πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου, ο «Καφές με την Ελένη» μάλλον θα καθυστερήσει μία βδομάδα και θα… σερβιριστεί στους τηλεθεατές την επόμενη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, επιθυμία των διοικούντων του ALPHA ήταν να ξεκινήσουν όλες οι εκπομπές την ίδια μέρα αλλά έδωσαν στη Μενεγάκη μία ακόμα βδομάδα προετοιμασίας. Η αλήθεια είναι ότι επιθυμία τους είναι η Ελένη να βγει στην αρένα όταν αυτή αισθανθεί έτοιμη οπότε δεν αποκλείεται η πρεμιέρα της εκπομπής να πάρει κι άλλη παράταση. Άλλωστε φέτος, η Μενεγάκη θα πραγματοποιήσει και την επιθυμία τους (και το συμβόλαιό της) και θα παρουσιάσει και μία βραδινή εκπομπή που όμως, ΔΕΝ πρόκειται να είναι ο «Big Brother». Άλλωστε, για να λέμε και της παρουσιάστριας το δίκιο, το ριάλιτι είναι ένα είδος που η Ελένη δεν θα μπορούσε να το παρουσιάσει έτσι… σκληρό όπως θέλουν να το κάνουν στο κανάλι της Κάντζας. Οπότε, αναζητείται άλλο concept για την «ωραία Ελένη» το οποίο θα συζητηθεί στη συνάντηση που έχει με υψηλό στέλεχος του καναλιού μέσα στη βδομάδα.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε