Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Ελευθερία Ελευθερίου τραγουδάει στην Τουρκία για το promo tour!

Η Ελευθερία Ελευθερίου τραγουδάει στην Τουρκία για το promo tour!

Εντυπωσίασε στην Τουρκία η Ελληνίδα εκπρόσωπος στην Eurovision, που τραγούδησε πολύ γνωστά κομμάτια μαζί με την τραγουδίστρια-παρουσιάστρια του show!

Πολύς θερμής υποδοχής έτυχε η Ελευθερία Ελευθερίου στην Τουρκία, από όπου ξεκίνησε το -σύντομο- promo tour της ελληνικής αποστολής. Πρώτος σταθμός το TRT MUZIK, όπου η Κύπρια τραγουδίστρια ερμήνευσε το “Αphrodisiac” αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής!

Η Sevval Sam, που παρουσιάζει το show είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Τουρκία, καλωσόρισε την Ελευθερία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία : “Πιστεύω ότι θα τα πας πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη επιτυχία”!

Λίγο μετά, η Ελευθερία μίλησε για την τουρκική συμμετοχή, ενώ είχε δίπλα της τον τραγουδιστή Can Bonomo : “Εύχομαι καλή επιτυχία στο τραγούδι, μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετοχή της Τουρκίας φέτος στον διαγωνισμό και έλεγα και πριν backstage στον Jonas πόσο μου αρέσει το styling του. Ελπίζω να περάσουμε και οι δύο και να τα πούμε ξανά στον τελικό”!

Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς, όμως, ήταν όταν η Ελευθερία τραγούδησε μαζί με την Sevval μερικά πολύ γνωστά ελληνικά τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες στην Τουρκία με ζωντανή ορχήστρα!

Δείτε το βίντεο

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε