Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για την Τατιάνα Στεφανίδου

Η επίσημη ανακοίνωση για την Τατιάνα Στεφανίδου

Με τη… ριαλιτομανία που έχει «πέσει» στο τηλεοπτικό τοπίο λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι θα γίνει την επόμενη σεζόν και ποιοι θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα…!

Κάποιοι όμως γνωρίζουν από τώρα ότι θα συνεχίσουν και… next year να κάνουν τις εκπομπές τους. Σε αυτούς ανήκει κι η Τατιάνα Στεφανίδου αφού μετά την πετυχημένη πορεία της εκπομπής της το EPSILON ανανέωσε τη συνεργασία για ακόμα δύο χρόνια.

Με επίσημη ανακοίνωση λοιπόν ενημερώσουν ότι: «Η Τατιάνα Στεφανίδου ανανέωσε την συνεργασία της για ακόμα δύο χρόνια με το EPSILON! Η καταξιωμένη και μοναδική στο είδος της παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, θα συνεχίζει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση, επικαιρότητα, πλούσια θεματολογία, ζωντανές συνδέσεις και εκλεκτούς καλεσμένους, μέσα από τη συχνότητα του EPSILON. Η αγαπημένη απογευματινή μας συνήθεια συνεχίζεται στο EPSILON!!!!»

Έτσι λοιπόν και τα επόμενα δύο χρόνια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρίσκεται στον αέρα του EPSILON συνεχίζοντας να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε