Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η επίσημη ανακοίνωση για το Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η επίσημη ανακοίνωση για το Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έπεσαν οι υπογραφές και με ανακοίνωση πια επισφραγίζεται επίσημα η συνεργασία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το MEGA διαψεύδοντας τις φήμες περί αποχώρησής του από το κανάλι της Μεσογείων.

Το δελτίο Τύπου λοιπόν του σταθμού αναφέρει ότι:

«Για μία ακόμη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στο Mega, συμπληρώνοντας δέκα χρόνια επιτυχιών στο σταθμό.

Μέσα από τον «Όμορφο Κόσμο²» θα συνεχίσει τα συναρπαστικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτοντας μοναδικά μέρη και συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους.

Οι απολαυστικές και διασκεδαστικές ταξιδιωτικές περιπέτειες του Γρηγόρη κέρδισαν πολλούς φίλους, καθώς η εκπομπή συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης 22,7% στο σύνολο του κοινού, 27,1% στα κοινά ηλικίας 15-44 και 33,1% στις γυναίκες 15-24.

Ο «Όμορφος Κόσμος²» ανανεώνει το ραντεβού του για την νέα σεζόν και υπόσχεται νέα τηλεοπτικά ταξίδια με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις.

Stay tuned! Τα… ομορφότερα έρχονται!»

Τα γυρίσματα της εκπομπής πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Όπως φαίνεται όμως, από τις συνθήκες που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο, μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 για να μπούμε στον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε