Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη διάψευση του Τούρκου για τον Σκαρμούτσο

Η επίσημη διάψευση του Τούρκου για τον Σκαρμούτσο

Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι έγιναν… τούρκοι από το κακό τους! Δεν εξηγείται αλλιώς πώς διαδίδονται «ειδήσεις» που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και μάλιστα διαψεύδονται επίσημα από τους εμπλεκόμενους. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ…!

Ο λόγος για το «Blind Taste» που προβάλλει καθημερινά, στις 16:30, το STAR, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζουν κάποιο φαγητό και στο τέλος, χωρίς να γνωρίζουν ποιο είναι το δικό τους, δοκιμάζουν με κλειστά μάτια και βαθμολογούν. Το παιχνίδι μαγειρικής προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν είναι τυχαίο που ο γνωστός σεφ δέχτηκε να το παρουσιάσει αφού είδε τα επεισόδια από άλλες χώρες και του άρεσε πολύ με αποτέλεσμα μάλιστα να αρνηθεί πρόταση από το MEGA. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχα αναφέρει σε κείμενο του Newsit ότι τα γυρίσματα στη χώρα μας επέβλεψε ο παραγωγός του «Blind Taste», ο τούρκος Ruyhan Durali, που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του σε όλο τον κόσμο και μένοντας ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ελληνική παραγωγή. Η εκπομπή ξεκίνησε λοιπόν να προβάλλεται τη Δευτέρα από το STAR, αλλά από χθες υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον τούρκο παραγωγό να είναι δυσαρεστημένος και σύμφωνα με τα ίδια σενάρια να επικοινώνησε με τους έλληνες παραγωγούς και να τους άρχισε στις παρατηρήσεις, λέγοντάς τους μάλιστα πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Η… είδηση αυτή μου έκανε μεγάλη εντύπωση και τελικά όμως αποδείχτηκε εντελώς ψευδής αφού ο ίδιος ο Ruyhan Durali διαψεύδει αυτά τα σενάρια με επίσημο τρόπο, σχολιάζοντας στα social media την εκπομπή στο STAR και τονίζοντας πόσο ευχαριστημένος είναι!

Όπως λοιπόν σχολίασε δημόσια ο Ruyhan Durali «Το “Blind Taste” ξεκίνησε στην Ελλάδα. Θαυμάσια παραγωγή και θα έχει μεγάλη επιτυχία. Το κοινό της Ελλάδας θα το αγαπήσει πολύ. Σύντομα και στην Ιταλία», διαψεύδοντας με αυτόν τρόπο όσα λέγονται για την εκπομπή με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με την ελληνική παραγωγή αλλά τη θεωρεί και θαυμάσια, ενώ μάλιστα ανακοινώνει ότι το «παιδί» του θα προβληθεί σύντομα και στην Ιταλία. Άλλωστε, όπως ανέφερα και προηγουμένως, πρόκειται για ένα project που έχει σημειώσει επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί και στο STAR περιμένουν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει το ίδιο και στη χώρα μας, έστω κι αν αυτό κάνει… τούρκους ορισμένους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε