Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η επιστροφή του Φερεντίνου… έφερε γέλια!

Η επιστροφή του Φερεντίνου… έφερε γέλια!

Προς το παρόν –τουλάχιστον!- ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται στο τηλεοπτικό τοπίο παρουσιάζοντας μόνο τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μπορεί πέρυσι, που μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν απέναντι από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, το «Πρωινό Αντ1» να μην κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης το «Πρωινό mou», αλλά ο Χρήστος είναι από τους πιο συμπαθείς παρουσιαστές και για αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής πορείας του, σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η επιστροφή του μετά από χρόνια στο ΣΚΑΪ πήγε πολύ καλά. Το Σάββατο, που ο Χρήστος έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που παρουσιάζει η Σοφία Τσίπα στο κανάλι του Φαλήρου, θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100,3» όπου παρουσίαζε τη δική του εκπομπή με τίτλο «Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει». Με αφορμή λοιπόν και τον τίτλο της εκπομπής του, παρακολούθησαν και σχολίασαν βίντεο γάμων, αλεξιπτωτιστών και …μεγάλες καρέκλες, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να περάσουν καλά και η πρεμιέρα της εκπομπής να σημειώσει 15,2 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15,9 στο δυναμικό κοινό. Έτσι οι τηλεθεατές γέλασαν με όσα είδαν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ χάρηκαν με το αποτέλεσμα που αποτυπώθηκε στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» συγκεντρώνει συναρπαστικές εικόνες, αστεία βίντεο και ειδήσεις που φτιάχνουν τη διάθεση, από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Αυτό το Σάββατο μάλιστα, στις 11μιση το πρωί, η Σοφία Τσίπα θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ την Αφροδίτη Σημίτη και με χιούμορ θα ανοίξουν ένα παράθυρο στα παράξενα του κόσμου, προσπαθώντας να ανεβάσουν τη διάθεσή μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε