Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η… επίθεση γέλιου της Δούκισσας

Με όλα αυτά που περνάμε τον τελευταίο καιρό έχουμε ανάγκη το γέλιο.

Φαίνεται ότι αυτό σκέφτηκαν στον ΑΝΤ1 και αποφάσισαν να μας κάνουν… επίθεση γέλιου! Ο λόγος για την καινούργια εκπομπή «Laugh attack» που πρόκειται να προβάλλει το κανάλι του Αμαρουσίου από την επόμενη βδομάδα.

Παρουσιαστές, όπως σας έχουμε αναφέρει, θα είναι η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και στην εκπομπή θα προβάλλονται αποσπάσματα από τις παλαιότερες χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1 «Στην πρίζα» που παρουσίαζαν οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Στεργίου, από το «Μπαμ» με το Χρήστο Φερεντίνο και τον «Ταξιτζή» που υποδυόταν ο Μάρκος Σεφερλής.

Χθες λοιπόν η Δούκισσα και ο Παναγιώτης μπήκαν στο στούντιο για να γράψουν τα on τους, δηλαδή αυτά που θα λένε για να πασάρουν τα βίντεο από τις παλαιότερες εκπομπές. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, στο γύρισμα έπεσε πολύ γέλιο και από τους δύο παρουσιαστές αλλά και από όλους όσοι ήταν παρόντες καθώς η «επίθεση γέλιου από τα παλιά», όπως διαφημίζει ο ΑΝΤ1 την εκπομπή, έκανε όλους να θυμηθούν τα αποσπάσματα των παλαιότερων εκπομπών και να γελάσουν πολύ. Η επίθεση γέλιου από τα παλιά» πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή 13 του μήνα και ελπίζουμε ότι όντως θα μας κάνει να γελάσουμε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε