Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου

Η επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου

Από τη Δευτέρα που οι μηχανές του ALTER πήραν ξανά μπροστά ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε από το ξεκίνημα του δελτίου πως είναι αποφασισμένος να… πικράνει όσους ανησυχούν για την επιστροφή του καναλιού στο τηλεοπτικό τοπίο.

Κι είναι αλήθεια πως τις τελευταίες αυτές μέρες, το δελτίο ειδήσεών του ALTER κοντράρει το δελτίο του MEGA που, όπως είναι λογικό, είναι και η κορωνίδα του ενημερωτικού τομέα του σταθμού της Μεσογείων. Τη βδομάδα αυτή που δεν προβάλλονται τα «Μυστικά της Εδέμ» που παρέδιδαν υψηλό lead in στο δελτίο, η μάχη μεταξύ των δύο δελτίων είναι πολύ σκληρή και μάλιστα την Τρίτη ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε υψηλότερες τηλεθεάσεις από την Όλγα Τρέμη.

Συγκεκριμένα από την αρχή της βδομάδας το… σκορ στον αγώνα της τηλεθέασης μεταξύ Τρέμη –Χατζηνικολάου είναι 2-1. Χθες όμως, ο Χατζηνικολάου ισοφάρισε ενώ δεν ήταν ο μόνος που… έψησε το δελτίο του MEGA.

Αναλυτικά λοιπόν, στην κορυφή της κατάταξης στη «μάχη των οκτώ» βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου σημειώνοντας μέσο όρο 21,8 στο γενικό σύνολο. Στη δεύτερη θέση των δελτίων βρέθηκε αυτό του MEGA με την Όλγα Τρέμη να σημειώνει μέσο όρο 17,1 ενώ ακολούθησε η Μαρία Χούκλη με 12,9 και το δελτίο του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο να κάνει 10,5 μέσο όρο. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι απέναντι από τους «μονομάχους των 8» βρίσκεται και το ριάλιτι μαγειρικής του ALPHA «Κάτι ψήνεται» που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Χθες μάλιστα σημείωσε 20,6 μέσο όρο καταφέρνοντας να ξεπεράσει και να… ψήσει το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Οπότε είναι λογικό και… απαραίτητο στο κανάλι της Μεσογείων να βρουν κάποια… μυστικά για να αντικαταστήσουν τάχιστα το υψηλό lead in των «Μυστικών της Εδέμ» μπας και… ανακόψουν την επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε