Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η ΕΡΤ εξασφάλισε τους Αγώνες μπάσκετ της Α1

Οι αποφάσεις του ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης

Τα δικαιώματα μετάδοσης των σημαντικότερων Αγώνων μπάσκετ της Α1 κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 εξασφάλισε η ΕΡΤ. Χάρις σε αυτή τη συμφωνία η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης εκτιμά ότι και ο Απόδημος Ελληνισμός θα μπορεί να απολαύσει τους σπουδαιότερους αγώνες μπάσκετ της Α1 κατηγορίας, δεδομένου ότι η ΕΡΤ αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα πάσης φύσεως τηλεοπτικής μετάδοσης (πλην webtv) των αγώνων στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ασία και την Αφρική. Η συμφωνία αφορά στη μετάδοση αγώνων των ομάδων ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Μαρούσι, Πανελλήνιος, Κολοσσός Ρόδου, Πανιώνιος, Ηλυσιακός, Καβάλα, Ηρακλής, Περιστέρι και Ίκαρος Καλλιθέας.

Επίσης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ εγκρίθηκε η παραγωγή 13 επεισοδίων της σειράς «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ», καθώς και 9 επεισοδίων της ψυχαγωγικής-μουσικής σειράς «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ», σε σκηνοθεσία Πάνου Καρκανεβάτου με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, παρά την καθυστέρηση για την πρόσληψη των επί έργω συμβασιούχων στην ΕΡΤ, η διοίκησή της έχει δεκάδες αιτήσεις εκπομπών τις οποίες πρόκειται να συζητήσουν στις επόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Να δούμε πότε αλλά και με τι θα αποφασίσουν να «γεμίσουν» το πρόγραμμα των κρατικών καναλιών.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε