Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η ΕΡΤ… μας τρελαίνει!

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου κάνει στη ΝΕΤ το δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη στην παρουσίαση.

 Από χθες μάλιστα η ΕΡΤ προβάλλει το τρέιλερ του καινούργιου δελτίου με τη δημοσιογράφο ενώ το σλόγκαν είναι «οι ειδήσεις επιστρέφουν στη ΝΕΤ»!

Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι εννοεί ο… ποιητής!

Δηλαδή τόσο καιρό που είχαν πάει; Και καλά, ok, να δεχτούμε ότι οι «ειδήσεις» κουράστηκαν με όσα γίνονται στην κρατική τηλεόραση και πετάχτηκαν μέχρι απέναντι να ξεκουραστούν λιγουλάκι. Γιατί τόσο καιρό δεν μας το έλεγαν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης ότι «οι ειδήσεις απουσιάζουν»; Γιατί δεν μας έλεγαν ότι τους είχαν δώσει άδεια; Γιατί μας άφηναν να πιστεύουμε ότι τα χρήματα που πληρώνουμε ως ανταποδοτικό τέλος στην κρατική τηλεόραση έπιαναν τόπο αφού τα δελτία τους είναι από τα ελάχιστα προγράμματα που έχουν βγει στον αέρα; Μήπως λοιπόν μαζί με τις ειδήσεις να επιστρέψει κι η λογική στο ραδιομέγαρο; Γιατί πολύ… παράλογο έχει πέσει εκεί μέσα.

Και για να μην χάνουμε την «είδηση» να τονίσουμε λοιπόν ότι από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η Έλλη Στάη επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας και μαζί της, φέρνει και τις ειδήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε