Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Εθνική Ελλάδος» πάει ANT1;

Η «Εθνική Ελλάδος» πάει ANT1;

Μία περίεργη φημολογία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις σειρές του MEGA που σταμάτησαν άδοξα την τηλεοπτική τους πορεία μετά από όσα συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων. Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά δύο σειρές που προβάλλονταν από το MEGA, η σειρά «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη και η «Μάλιστα σεφ», βρίσκουν… φιλόξενη στέγη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Βέβαια από την αρχή δεν έδωσα σημασία στις φήμες αυτές αφού άλλωστε, εκτός από το ότι ο ΑΝΤ1 έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του στις ελληνικές σειρές, δεν είναι τακτική του να βγάζει σειρές άλλων σταθμών που έχουν τελειώσει ξαφνικά. Να θυμίσω ότι το ίδιο έγινε με τους «Βασιλιάδες» που ναι μεν πήραν τα δικαιώματα αλλά δικαιολογημένα έκριναν ότι και να την έβγαζαν μετά από δύο σεζόν θα ήταν… περσινά ξινά σταφύλια και μάλιστα από άλλον… αμπελώνα.

Επίσης, θα μπορούσε να συνεχίσει τη σειρά «Κάτω Παρτάλι», αλλά αντ’ αυτής, συνεργάζεται φέτος με το δημιουργό της, τον Λευτέρη Παπαπέτρου, σε καινούργια σειρά, τη «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα». Παρ’ όλα αυτά έκανα τις απαραίτητες επαφές και από υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1 μου διευκρινίστηκε πως «ουδέποτε έπεσε στο τραπέζι τέτοια πρόταση. Προχωράμε με τις σειρές μας και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία τους, οπότε δεν χρειάζεται να πάρουμε από αλλού…»!

Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι εκτός από το θέμα… γοήτρου, δηλαδή το να πάρεις την «επιτυχία του άλλου», το να «μετακομίσει» κάποια σειρά σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό είναι… επικίνδυνο να χάσει και τα χρήματα που οφείλονται στην εκάστοτε εταιρεία παραγωγής, οπότε όλα αυτά τα σενάρια είναι εντελώς ανυπόστατα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε