Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Εθνική έβαλε γκολ και στην τηλεθέαση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Η καρδιά της Ελλάδας χθες βράδυ χτυπούσε στη Βραζιλία. Η Εθνική μας, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα ενάντια στην Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού κέρδισε την πρόκριση για τους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Τα μάτια των περισσοτέρων τηλεθεατών ήταν στραμμένα στη Βραζιλία με αποτέλεσμα η ΝΕΡΙΤ να σημειώσει πολύ ψηλές τηλεθεάσεις. Πάμε να δούμε αναλυτικά λοιπόν τι τηλεθεάσεις κατέγραψε ανά τέταρτο ο αγώνας της Εθνικής μας στο γενικό σύνολο.

Με την έναρξη του αγώνα, το πρώτο τέταρτο, τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen κατέγραψαν 59% μέσο όρο, ενώ το επόμενο τέταρτο ανέβηκε σε 65,6% και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίνοντας στη ΝΕΡΙΤ 51,7%. 

Οι τηλεθεατές παρέμειναν συντονισμένοι στην κρατική τηλεόραση και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, σημειώνοντας 51,7% μέσο όρο. Το πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου οι τηλεθεατές έδωσαν στην κρατική τηλεόραση 59,7%, το επόμενο τέταρτο ανέβηκε στο 71,6%, ενώ το τελευταίο ημίωρο της μετάδοσης το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κορυφώθηκε σημειώνοντας 74,7% και 81,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Οι διεθνείς μας λοιπόν έβαλαν γκολ και στην τηλεθέαση δίνοντας στη ΝΕΡΙΤ 64,7% μέσο όρο για όλη τη διάρκεια μετάδοσης του αγώνα από τη Βραζιλία. 

Την Κυριακή οι παίκτες της Εθνικής μας θα συναντηθούν στο γήπεδο με την Κόστα Ρίκα και είναι σίγουρο πως και πάλι οι έλληνες τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον αγώνα τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε