Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ευγενία Μανωλίδου απαντά για το… γυμνό πίνακα

Η Ευγενία Μανωλίδου απαντά για το… γυμνό πίνακα

Έτσι, μετά από τις δηλώσεις της ίδιας της Ευγενίας Μανωλίδου είναι ξεκάθαρο για το πότε ο πρώην σύζυγός της έχει ζωγραφίσει τον εν λόγω πίνακα.

Από την προηγούμενη βδομάδα έχει σκάσει η… είδηση ότι δημοπρατείται μία μεταξοτυπία του κορυφαίου έλληνα ζωγράφου Θεόδωρου Μανωλίδη με τίτλο «Συννεφιασμένος Οκτώβρης» και στον οποίο φαίνεται ένας άντρας και μία γυμνή γυναίκα να είναι ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι.

Προσπαθώντας να διασταυρώσουμε την είδηση, είχαμε επικοινωνήσει με πολύ κόσμο και από όλους λαμβάναμε την ίδια πληροφορία: ότι ο Θεόδωρος Μανωλίδης είχε ζωγραφίσει τον εν λόγω πίνακα πολύ πριν γνωρίσει και παντρευτεί τη μαέστρο. Οπότε είδαμε ότι δεν υπάρχει «είδηση» και την αγνοήσαμε…

Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες το θέμα ξαναφούντωσε και μάλιστα η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και τη μεταξοτυπία στη χρονολογία της.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η ίδια στο twitter «η μεταξοτυπία για την οποία με ρωτάτε, βασίζεται σε έργο που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη το 1980. Λυπάμαι που σας το χαλάω, ήμουν 5».

Επειδή τα μηνύματα που όπως φαίνεται ήταν πάρα πολλά, η Ευγενία Μανωλίδου αναγκάστηκε να απαντήσει και μέσα από το facebook αναρτώντας στην προσωπική σελίδα της το εξής μήνυμα:

«καλά, έχω ακούσει ότι οι καλλιτέχνες διακατέχονται από μία διαισθητική ικανότητα… Όχι όμως να ζωγραφίζουν το 1980 κάποια που γνώρισα το 1995 και μάλιστα… γυμνή και ξαπλωμένη!!! Αυτό είναι ταλέντο, αυτό είναι κληρονομικό χάρισμα!!! Σε καλό τους, γελάσαμε και σήμερα…»

Έτσι, μετά από τις δηλώσεις της ίδιας της Ευγενίας Μανωλίδου είναι ξεκάθαρο για το πότε ο πρώην σύζυγός της έχει ζωγραφίσει τον εν λόγω πίνακα και ότι δεν είναι αυτή η γυμνή γυναίκα της μεταξοτυπίας.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε