Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ευγενία Μανωλίδου… βρήκε τους κριτές της

Η Ευγενία Μανωλίδου… βρήκε τους κριτές της
Ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή

 

Συνεχείς συσκέψεις κάνουν αυτές τις μέρες στο MEGA για να προετοιμάσουν το «Master Chef» που θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου. Άλλωστε, όπως σας είχαμε γράψει πρώτα στο Newsit, την επόμενη βδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα για το reality του καναλιού της Μεσογείων και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι… MEGA!
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, έχουν ήδη βρεθεί οι δύο chef της κριτικής επιτροπής, ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής προσπαθούν να ξεπεράσουν κάποια… προβλήματα για να κλείσουν και το τρίτο μέλος της.
 
Οι δύο chef λοιπόν που θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής είναι γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο της μαγειρικής: ο Λευτέρης Λαζάρου γνωστός για τις «μαγικές» μαγειρικές του ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ψάρια και ο Γιάννης Λουκάκος, γνωστός για τις ντελικάτες σπεσιαλιτέ του.
 
Στην τρίτη καρέκλα θα καθίσει ένας γνωστός γευσιγνώστης, τον οποίο δεν σας αποκαλύπτουμε ακόμα αφού μένουν να πέσουν οι τελικές υπογραφές όταν λυθεί ένα… τεχνικό πρόβλημα! Το οποίο όμως θα ξεπεραστεί εντός των επόμενων ημερών ώστε, όπως είπαμε, την επόμενη βδομάδα η παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου να βρεθεί μαζί με την κριτική επιτροπή και τους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ήδη αρκετές, κάτι που έχει φέρει… mega-λη αισιοδοξία στο κανάλι της Μεσογείων!
 
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ στο «Master Chef» αφού θέλει τα 72 επεισόδια να προβληθούν στο prime time, με πιθανότερη ώρα προβολής στις 11 το βράδυ.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε