Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η φωτογράφιση για το «Your Face Sounds Familiar»

Η φωτογράφιση για το «Your Face Sounds Familiar»

Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν και με καθυστέρηση ενός χρόνου από τα αρχικά σχέδια του ΑΝΤ1 το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Την Κυριακή 3 Απριλίου λοιπόν, στις 21:15, η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί στη σκηνή τους 10 νέους διαγωνιζόμενους αλλά και τη νέα κριτική επιτροπή, τους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Παπουτσάκη και οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά. Πριν όμως από τις τηλεοπτικές κάμερες έπιασαν δουλειά οι φωτογραφικές αφού την Κυριακή οι διαγωνιζόμενοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά όλη μαζί και αφέθηκαν στο φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη.

Η φωτογράφιση ξεκίνησε το μεσημέρι και όσοι βρέθηκαν εκεί υποστηρίζουν ότι η «νέα ομάδα» του talent show τα πήγε πολύ καλά αφού αμέσως ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα.

Να θυμίσουμε ότι η «νέα ομάδα», οι δέκα διαγωνιζόμενοι στον τρίτο κύκλο του talent show είναι με αλφαβητική σειρά, οι: Βαλάντης, Σταμάτης Γαρδέλης, Ζοζεφίν, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρακάση, Βαλέρια Κουρούπη, Γιάννης Κρητικός, Ματθίλδη Μαγγίρα, Όθωνας Μεταξάς και Δήμος Μπέκε.

Κατά την ώρα της φωτογράφισης οι διαγωνιζόμενοι δημοσίευσαν και φωτογραφίες από το backstage στα social media.

Από την Κυριακή 3 Απριλίου λοιπόν οι δέκα διαγωνιζόμενοι τοy «Your Face Sounds Familiar» θα προσπαθήσουν να μεταμφιέζονται σε έλληνες και ξένους καλλιτέχνες προσπαθώντας να κάνουν τους τηλεθεατές να περάσουν καλά αλλά και να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε