Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η καινούργια εκπομπή του ALPHA που… εξαντλήθηκε στο ΣΚΑΪ

Το έχουμε πει ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι της… φτήνιας σε πολλά επίπεδα.

Και για να διευκρινίζουμε: το «φτηνό» δεν είναι μόνο στο πλαίσιο του οικονομικού! Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει αρκετά κανάλια να «γεμίζουν» το πρόγραμμά τους με ό,τι υπήρχε στα ράφια τους. Παλαιότερα αυτό συνέβαινε τα καλοκαίρια. Σιγά σιγά φτάσαμε να παρακολουθούμε σειρές και εκπομπές σε πολλοστή επανάληψη και κατά τη διάρκεια της «ενεργής» σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια «απολαμβάνουμε» εκπομπές σε επανάληψη με παρουσιαστές που πλέον είναι σε απέναντι κανάλια.
Τώρα, οι υπεύθυνοι των καναλιών αρχίζουν και… μαζεύουν ό,τι υπάρχει εύκαιρο στην αγορά και μας το σερβίρουν ως καινούργιο.

Παράδειγμα η «καινούργια» εκπομπή που εξασφάλισε ο ALPHA, το «How clean is your house?». Την εκπομπή που πρόβαλλε για χρόνια ο ΣΚΑΪ, τώρα, από την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ALPHA. Και μάλιστα το κανάλι της Κάντζας, υπερήφανο για το «ξαναζεσταμένο φαγητό» (που προβλήθηκε από άλλο κανάλι και εξαντλήθηκε) με δελτίο Τύπου, λέει ότι  «πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ότι το σπίτι του είναι πραγματικά καθαρό;

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η μάχη με τα…μικρόβια;

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 17:15, κάνει πρεμιέρα στον Alpha, η εκπομπή «How clean is your house?» που θα είναι στη συντροφιά μας κάθε Κυριακή απόγευμα.

Το δυναμικό δίδυμο Κιμ Γούντμπερν και Άντζι Μακένζι ψάχνουν τις πιο βρώμικες γωνιές των σπιτιών της Αγγλίας, αλλά όχι για να ξετρυπώσουν κάποιο μυστικό θησαυρό!

Αντίθετα, σκοπός τους είναι να εντοπίσουν τις εστίες μόλυνσης που κρύβει κάθε σπίτι και να εξουδετερώσουν μικρόβια και βακτήρια με τους πιο πρωτότυπους τρόπους.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών καλούνται να εξηγήσουν για ποιο λόγο επέτρεψαν να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.

Αφού εντοπίσουν τις «ύποπτες» περιοχές στο χώρο, «οπλισμένες» με γάντια και ειδικά καθαριστικά ορμούν για να εξολοθρεύσουν τον «εχθρό»!  Φυσικά δεν είναι μόνες!

Η Κιμ έχει το τρόπο της να βάζει και τους «ένοχους» ιδιοκτήτες να… πέφτουν στα γόνατα και να τρίβουν πατώματα και επιφάνειες.

Όσο διαρκεί η μάχη με τα μικρόβια, η Άντζι και η Κιμ μάς αποκαλύπτουν μυστικά των καθαριστικών προϊόντων του εμπορίου, συνταγές για χειροποίητα απολυμαντικά αλλά και επιστημονικές πληροφορίες για τον τρόπο που πολλαπλασιάζονται τα μικρόβια στα σεντόνια, τα χαλιά ή τα πόμολα της πόρτας!

Τελικά, πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ότι το σπίτι του είναι πράγματι καθαρό;»

Όπως καταλαβαίνετε, τη φετινή σεζόν θα πήξουμε… στο καθάρισμα! Γενικότερα…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε