Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η… “κατάρρευση” της Αυτοκρατορίας

Η… “κατάρρευση” της Αυτοκρατορίας

Απογοητευμένοι από την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να την κόψουν πριν είναι πολύ αργά και να επενδύσουν για ακόμα μία φορά… ελληνικά στη συγκεκριμένη ζώνη.

Από χθες λοιπόν η βραζιλιάνικη σειρά «Imperio» (που σημαίνει «Αυτοκρατορία»), η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται τη Δευτέρα 4 Ιουλίου αποσύρθηκε από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο διαψεύδοντας την… αυτοκρατορική της αναφορά, αλλά και τα στελέχη του σταθμού που πίστευαν ότι θα κέρδιζε τους τηλεθεατές.

Οι χαμηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε τις επτά ημέρες προβολής της έκανε τα στελέχη του σταθμού να την κόψουν και να… βρουν το δάσκαλό τους, αφού στη θέση της στη μεσημεριανή ζώνη προβάλλεται ξανά η σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί αν η βραζιλιάνικη σειρά θα προβληθεί σε κάποια άλλη ώρα, αλλά έτσι κι αλλιώς μικρό το κακό για τους ελάχιστους τηλεθεατές που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συνέχειά της σειράς που απέδειξε ότι είναι δύσκολοι καιροί και για… αυτοκρατορίες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε