Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η καθοριστική συνάντηση για συνεργασία ή… διαζύγιο!

Η καθοριστική συνάντηση για συνεργασία ή… διαζύγιο!

Η συνεργασία ωφέλησε και τις δύο πλευρές. Τελευταία όμως φαίνεται ότι υπάρχουν… σύννεφα στη σχέση τους και έτσι κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν. Σήμερα λοιπόν η συνάντηση που έχει κανονιστεί θα αποδείξει αν το… πάντρεμα συνεχιστεί ή θα επέλθει… χωρισμός, όταν μάλιστα… καραδοκούν «μνηστήρες»!

Ο λόγος για τους δημιουργούς πετυχημένων σειρών του ΑΝΤ1, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τους ηθοποιούς και παραγωγούς Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου που συνεργάστηκαν με το κανάλι του Αμαρουσίου μέσα από τις σειρές «Μπρούσκο» και «Δίδυμα φεγγάρια».

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς που έχουν ετοιμάσει και σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να δουν αν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού της επόμενης σεζόν. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι, όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit, πριν από καιρό υπήρχε συνάντησή τους με στελέχη του ΣΚΑΪ. Σίγουρα η συνάντηση αυτή δεν ήταν για… καφεδάκι, αφού επιθυμία των στελεχών του Φαλήρου είναι να εντάξουν στο πρόγραμμά τους κάποια σειρά μυθοπλασίας και σίγουρα τους ενδιαφέρει συνεργασία με τους συγκεκριμένους συντελεστές.

Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι η συνάντηση στο Μαρούσι γίνεται με τη… σκιά του Φαλήρου και αν δεν επέλθει συμφωνία μπορεί την επόμενη σεζόν να δούμε την καινούργια σειρά στο ανταγωνιστικό κανάλι που επιθυμεί την αναβάθμιση του ψυχαγωγικού του προγράμματος. Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι τόσο ΑΝΤ1 όσο και η πλευρά των δημιουργών φαίνεται να μην επιθυμεί τη λήξη της συνεργασίας τους, οπότε όλα θα κριθούν από το τι προσφέρει η κάθε πλευρά…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε