Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η κόντρα Master Chef – Ράδιο Αρβύλα – Big Brother συνεχίζεται!

Με λίγη ώρα καθυστέρηση από την καθιερωμένη προβολή τους βγήκαν χθες στον αέρα οι εκπομπές MASTER CHEF και ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε και ο BIG BROTHER.

Ποιος κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης; Μανωλίδου με τους chef της, ο Κανάκης με την παρέα του ή οι «έγκλειστοι» του ριάλιτι;

Η σωστή απάντηση είναι η πρώτη!

 Η Ευγενία Μανωλίδου και οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής… έψησαν τη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1. Βέβαια, για να είμαστε σωστοί, μπορεί οι «Αρβύλες» να βρέθηκαν δεύτεροι στην κατάταξη αλλά τα νούμερα τηλεθέασής τους είναι υψηλά. Συνεπώς… κανένα πρόβλημα και δεν υπάρχει περίπτωση στο κανάλι του Αμαρουσίου να αρχίσουν τις γκρίνιες για τις επιδόσεις της Κανακο-παρέας.

 Τις γκρίνιες όμως –δικαίως!- συνεχίζουν στον ALPHA που όποια ώρα κι αν προβάλλουν το «Μεγάλο Αδερφό» οι τηλεθεάσεις του είναι ένα-δυο πόντους πριν τα μονοψήφια! Πάλι καλά δηλαδή που με τέτοιες επιλογές τα έχουν αποφύγει!

 Συγκεκριμένα λοιπόν στη βραδινή ζώνη μετά τις 11 που οι τρεις εκπομπές κονταροχτυπήθηκαν, οι επιδόσεις τους στις τηλεθεάσεις της AGB είναι οι εξής:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΣΤΑΘΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF

27,6

29,5

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

20,4

26,6

BIG BROTHER

11,4

12,5

 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε