Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μανωλίδου επίσημα στο MEGA

Η Μανωλίδου επίσημα στο MEGA

Ετοιμάζονται για την κόντρα με τους «Ράδιο αρβύλα».

Επίσημα πια, με δελτίο Τύπου, το MEGA «καλωσορίζει» τους συντελεστές του Master Chef. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το κανάλι της Μεσογείων: 

«Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής στο Mega.
Πάθος, φαντασία, δημιουργικότητα και δυνατά συναισθήματα.
Στην παρουσίαση η Ευγενία Μανωλίδου.
Τρεις βραβευμένοι σεφ με γνώσεις και εμπειρία που διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού, κρίνουν και αποφασίζουν.
Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος, Δημήτρης Σκαρμούτσος 

Οι οντισιόν ξεκινούν από την συμπρωτεύουσα. Το πρώτο ραντεβού δίνεται στο ξενοδοχείο Porto Palace στις 23 Ιουνίου. Συνεχίζονται στην Αθήνα, στις 2,3 και 4 Ιουλίου.
Οι 50 υποψήφιοι που θα ξεχωρίσουν, θα περάσουν τη δοκιμασία του bootcamp, όπου θα γίνει η τελική επιλογή. Από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα δοκιμάζονται καθημερινά από την κριτική επιτροπή. Σε αυτό το στάδιο θα κριθεί η δεξιοτεχνία τους, η εφευρετικότητά τους και η γνώση τους.
Οι 20 που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες του bootcamp, θα αποτελέσουν τους υποψήφιους Master Chefs. 

Τις επιδόσεις τους θα παρακολουθούμε μέσα από το πρόγραμμα του Mega, τη νέα σεζόν.
Master Chef Δεν γεννιέσαι … γίνεσαι!» 

Άλλωστε, όπως πρώτα σας γράψαμε στο Newsit, από σήμερα το πρωί οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονται ήδη στη συμπρωτεύουσα και ετοιμάζονται για το αυριανό γύρισμα. Μάλιστα, το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ ευχάριστο αφού θεωρούν ότι έχουν πολύ καλούς διαγωνιζόμενους και θα καταφέρουν καλά… μαγειρέματα στο prime time της επόμενης σεζόν. 

Γιατί μην ξεχνάτε πως ο «Master Chef» θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και τα 72 επεισόδια του θα προβάλλονται καθημερινά στις 11 το βράδυ απέναντι στο «Ράδιο αρβύλα»! Συνεπώς η Μανωλίδου λογικά θα είναι πολύ ευχαριστημένη αφού θα βρεθεί απέναντι από την παρέα του ΑΝΤ1 κι έτσι δεν θα μπορούν πλέον να την σχολιάσουν για να μην διαφημίσουν την «απέναντί» τους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε