Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η μάχη της τηλεθέασης από το πρωί… φουντώνει!

Η μάχη της τηλεθέασης από το πρωί… φουντώνει!

Μπορεί να διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και κάποιοι δεν ξεκουράζονται ποτέ!

Ο λόγος για τη μάχη της τηλεθέασης και ιδιαίτερα σε αυτές που δίνονται ανάμεσα στα λιγοστά live προγράμματα, όπως για παράδειγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη. Αν λοιπόν λένε πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει «η σκληρή μάχη από το πουρνό δίνεται».

Τα τέσσερα κανάλια που συνεχίζουν και αυτή την περίοδο να βγάζουν live εκπομπές στον αέρα, δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και αυτή της τηλεθέασης, που ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, τα αποτελέσματά της είναι πολύ κρίσιμα καθώς από τις επιδόσεις τους μπορεί να κριθεί το μέλλον τους. Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, τα στελέχη των σταθμών μελετούν πού πηγαίνει το κάθε ευρωπουλάκι, οπότε αν δουν ότι μία εκπομπή δεν μπορεί να σταθεί δυνατά στη μάχη, τότε κινδυνεύει να κοπεί εν μία νυκτί.

Πάμε να δούμε λοιπόν, τι έγινε χθες, στην κρίσιμη αυτή μάχη. Σύμφωνα λοιπόν με τους μέσους όρους που προκύπτουν από τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν όταν και οι τέσσερις εκπομπές ήταν συγχρόνως στον αέρα, το «Πρωινό MEGA» βρέθηκε για ακόμα μία μέρα στην κορυφή της κατάταξης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Πρωινό Αντ1», στην τρίτη θέση βρέθηκε η «Πρώτη γραμμή» και στην τελευταία θέση η «Ενημέρωση στη ΝΕΤ».

Αναλυτικά, τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές ανά ώρα και οι μέσοι όροι τους, είναι οι εξής:

  MEGA ANT1 ΣΚΑΪ ΝΕΤ
07:00-07:59 19,3 19,5 18,2 23
08:00-08:59 23,8 20,2 17 13,1
09:00-09:59 20,6 15,3 13,5 9,9
Μέσοι όροι 21,2 18,3 16,2 15,3

Και όπως είπαμε, μπορεί σε κάποιους να φαίνονται απλά «νούμερα» αλλά βάσει αυτών, υπολογίζονται πολλά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε