Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Η… ανεπίσημη και η επίσημη πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη

Ανεπίσημη πρώτη εμφάνιση χθες στην πρωινή ενημερωτική ζώνη έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης ως «καλεσμένος» της Ράνιας Θρασκιά. Μόνο που η επιστροφή του δεν επιβραβεύτηκε με «δάφνες» τηλεθεάσεων. Το «Elatte» του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης στο γενικό σύνολο και πρώτο στο νεανικό κοινό αλλά με ελαφρώς πεσμένα νούμερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

Στην κορυφή βρέθηκε ο Γιώργος Αυτιάς με αρκετή διαφορά από τους Καμπουράκη-Οικονομέα ενώ το δίδυμο της NET κατάφερε να ξεπεράσει (στο γενικό σύνολο) τους κύριους αντιπάλους του, δηλαδή το δίδυμο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μετά τη χθεσινή ανεπίσημη «πρεμιέρα» του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, προγραμματίζεται ώστε το «Καλημέρα Ελλάδα» να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, επειδή στα σχέδια του ΑΝΤ1 είναι την ίδια μέρα να ξεκινήσει και η Μαρία Χούκλη στην παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων, μπορεί λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων η πρεμιέρα τους να αναβληθεί για την επόμενη Δευτέρα 27 του μήνα. Αυτό πάντως που επιθυμεί ο ΑΝΤ1 είναι το δελτίο με τη Χούκλη και η εκπομπή του Παπαδάκη να ξεκινήσουν την ίδια μέρα ώστε να… εγκαινιάσουν και τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά τις χθεσινές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Όπως κάθε μέρα, να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναγράφουμε είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…!

Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:

ALTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 23,8% στο γενικό σύνολο και 13,4% στο κοινό «15-44»

 

ANT1 («Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά):15,1% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο κοινό «15-44»

 

MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 20,9% στο γενικό σύνολο και 11% στο κοινό «15-44»

 

ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 7,1% στο γενικό σύνολο και 5,8% στο κοινό «15-44»

 

ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 5,3 στο γενικό σύνολο και 6,7% στο κοινό «15-44»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε