Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η μεγάλη έξοδος από το «Νησί»

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το φάρμακο βρέθηκε, οι χανσενικοί θεραπεύτηκαν και ήρθε η ώρα να περάσουν στον απέναντι κόσμο, εκεί απ’ όπου έφυγαν ως άρρωστοι για να κλειστούν στο «Νησί».

Με… δυνατά ονόματα ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες έγινε το γύρισμα της εξόδου από το «Νησί». Εκτός από τους ηθοποιούς έλαβαν μέρος η συγγραφέας του βιβλίου Βικτόρια Χίσλοπ και η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου ενώ μαζί τους ήταν και ο Μανώλης Φουντουλάκης, ο χανσενικός που βοήθησε τη συγγραφέα του best seller να αποτυπώσει στις σελίδες του «Νησιού» με όσα συνέβαιναν στη Σπιναλόγκα. Το γύρισμα έγινε πριν από αρκετούς μήνες αλλά η συγκίνηση ήταν έντονη σε όλους τους συντελεστές της ταινίας, καθώς οι ήρωες της σειράς του MEGA και οι περιπέτειές τους, είχαν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Το «Νησί» γέμισε βάρκες που οι χανσενικοί, θεραπευμένοι πια χρησιμοποίησαν για να επιστρέψουν στον… υγιή κόσμο!
Τι θα δείτε λοιπόν στο αποψινό 24ο επεισόδιο της σειράς….

Η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου συμμετείχε στο γύρισμα του επεισοδίου ως χανσενική

Ο Μανόλης φεύγει για να αναλάβει τα κτήματα του θείου του στη Μεσσαρά. Η Άννα χάνει κάθε ελπίδα αλλά χαίρεται όταν ο Αντρέας τής λέει να πάνε μαζί να τον επισκεφτούν. Τελικά, ο Αντρέας πηγαίνει μόνος του και βρίσκει τον ξάδελφό του. Η Άννα δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευσή της μπροστά στα πεθερικά της και συγκρούεται με τον άντρα της όταν αυτός επιστρέφει από το Μανόλη. Στη Σπιναλόγκα αρκετοί κάτοικοι είναι διστακτικοί γιατί δεν ξέρουν πώς θα τους υποδεχτούν στον έξω κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Αποφασίζουν την ομαδική αποχώρηση από το νησί στις 25 Αυγούστου. Οι Πλακιώτες τούς ετοιμάζουν μεγάλο γλέντι. Η Άννα και ο Αντρέας ετοιμάζονται να πάνε στην Πλάκα για να υποδεχτούν τη Μαρία.

Η συγγραφέας του best seller Βικτόρια Χίσλοπ με το Μανώλη Φουντουλάκη πήραν μέρος στη μεγάλη έξοδο των κατοίκων του «Νησιού»

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:50 σε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς που δικαιολογημένα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις τηλεθεάσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε