Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μεγάλη Νικήτρια του «Dancing»

Η Μεγάλη Νικήτρια του «Dancing»

Ποια κέρδισε πραγματικά την Έρρικα Πρεζεράκου

Το «Dancing with the stars 1» πέρασε στην ιστορία αλλά αφήνοντας πρόσφορο έδαφος για τη συνέχειά του. Ο μεγάλος τελικός του talent show κατάφερε να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις και να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, εκτοπίζοντας ακόμα και το μουντιάλ!

Η outsider Έρρικα Πρεζεράκου με το αισθησιακό λίκνισμά της κέρδισε τις περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές και ήταν αυτή που κατάφερε να σηκώσει το τιμημένο έπαθλο του «Dancing with the stars 1».

Πραγματικά ήταν ένα show που δικαίωσε τον ΑΝΤ1 αφού είχε λάμψη, ρυθμό, χαρά αλλά και συγκίνηση, όπως αρμόζει σε κάθε διαγωνισμό, ακόμα κι αν γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Πάντως, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100 χιλιάδες ευρώ για το «Make A Wish» που ήταν η αρχική δέσμευση του καναλιού. Το ακριβές ποσό θα ανακοινωθεί σήμερα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το best of της βραδιάς όμως ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια! Η ηθοποιός καθ’ όλη τη διάρκεια των live απέδειξε… ότι το έχει! Το «Dancing with the stars», εκτός των άλλων, ανέδειξε και μία παρουσιάστρια που έχει –και πρέπει να έχει- μέλλον στο τηλεοπτικό τοπίο. Γιατί η προηγούμενη προσπάθεια της Ζέτας στο «Baby Dance» ήταν μεν καλή αλλά… μία από όλες. 

Ενώ, ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι ξέρει και μπορεί να στηρίξει -όταν θέλει- μία παρουσιάστρια. Και η Ζέτα τον αποζημίωσε με το παραπάνω! Τα κοντινά της πλάνα ήταν τόσο ωραία που πραγματικά… ξεχνούσες τι έβλεπες! Ευτυχώς όμως, που σε κάθε ατάκα της, δικαίωνε την εικόνα της με το παραπάνω! Αναμφισβήτητα, το «Δεκάρι με δέκα τόνους» το κέρδισε η Ζέτα και στην πραγματικότητα αυτή είναι η «Μεγάλη Νικήτρια»!

Το… μελανό σημείο του τελικού είναι το ότι ο ΑΝΤ1 δεν έδειξε καθόλου την Πηγή Δεβετζή. Ακόμα και στο flash back αναφέρθηκαν στη Βίκυ Κουλιανού, στον Κώστα Σόμμερ που απουσίαζαν αλλά… ξέχασαν εντελώς την Ολυμπιονίκη. Και σίγουρα σε ένα φιλανθρωπικό (?!?) show δεν πρέπει να δείχνουν τέτοια συναισθήματα… εκδίκησης! Να, με κάτι τέτοια που κάνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου… χύνουν το γάλα! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε