Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η μεγάλη συγκέντρωση του Λαζόπουλου

EUROKINISSI
Τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να συγκεντρώνει στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του, τους περισσότερους τηλεθεατές. Απόψε το βράδυ στις 21:00, στήνει το «Τσαντίρι» του στη γενέτειρά του, τη Λάρισα κι είναι σίγουρο ότι θα γίνει… της Τρίτης

Ο Λάκης Λαζόπουλος ρίχνει τίτλους τέλους για τη φετινή χρονιά και μόνο αυτός γνωρίζει τι πρόκειται να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

 
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στήθηκε στο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» της Λάρισας και από τη σκηνή του θα περάσουν… όλοι! Ο Λαζόπουλος θα υποδεχτεί πολλούς φίλους του καλλιτέχνες για να χαρίσει για ακόμα μία βδομάδα μοναδικές στιγμές στους φίλους του τηλεθεατές.

 

Δίπλα στον Λάκη θα βρεθούν οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι πέρασαν από τη σκηνή της εκπομπής του και μας χάρισαν γέλιο και χαρά. Παρόντες θα είναι οι: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θύμιος Καρακατσάνης, Χάρρυ Κλύνν, Γιώργος Κωνσταντίνου, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βάσια Τριφύλλη, Στάθης Ψάλτης.
Με τον καλύτερο τρόπο θα μας ταξιδέψει η Χάρις Αλεξίου που θα βρεθεί στη σκηνή για να ερμηνεύσει αρκετά τραγούδια της.
Και βέβαια, όπως σε κάθε τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο Λαζόπουλος θα απονείμει τα περίφημα βραβεία ΠΑΠΑΡΙΩΝ, θυμίζοντάς μας πρόσωπα, στιγμιότυπα και ατάκες που έγραψαν ιστορία.
 
Η γιορτή όμως, στη Λάρισα δεν θα είναι μόνο μέσα στο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» αλλά και έξω από αυτό, όπου όσοι δεν καταφέρουν να προμηθευτούν ένα από τα δύο χιλιάδες εισιτήρια θα περάσουν εξίσου υπέροχα. Οι δρόμοι έξω από το Κηποθέατρο θα μετατραπούν σε ένα υπαίθριο πανηγύρι με δεκάδες πάγκους με ποτά, αναψυκτικά, παγωτά, σουβλάκια, μαλλί της γριάς, ποπ – κορν και ξηρούς καρπούς, για όλους εκείνους που θα πάνε να γιορτάσουν μαζί με τον Λάκη το κλείσιμο της επιτυχημένης φετινής του εκπομπής.
 
Το σίγουρο είναι ότι ο Λάκης Λαζόπουλος στην αποψινή τελευταία της σεζόν εκπομπή του θα μεταφέρει για ακόμα μία φορά το λόγο των αγανακτισμένων πολιτών αυτής της χώρας.
 
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα διαρκέσει τουλάχιστον τρεις ώρες και στη συνέχεια… ο ALPHA θα περιμένει εναγωνίως το Λάκη Λαζόπουλο να απαντήσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και για την επόμενη σεζόν. Αλλά για όλα αυτά, θα αναφερθούμε εν καιρώ, καθώς προς το παρόν, αυτό που ενδιαφέρει είναι η αποψινή συγκέντρωση που στήνει ο Λάκης Λαζόπουλος στη Λάρισα. Κι είναι σίγουρο ότι όσοι βρεθούν εκεί αλλά και όσοι καθίσουν μπροστά στις τηλεοράσεις τους θα περάσουν καλά!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε