Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μενεγάκη απείλησε τους Καραμέρο – Χαριτάτο

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Η κόντρα της Τσαπανίδου με την Σαράφογλου

 Εξελίξεις είχαμε χθες και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Αν και το δίδυμο του ΑΝΤ1 κατέφερε να κρατήσει την πρώτη θέση, η Ελένη Μενεγάκη τους πλησίασε απειλητικά αφού η διαφορά τους ήταν μικρότερη από μία μονάδα! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης ήταν περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 20,5% με 21,5%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 20% με 21%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,5% με 14,5%

Αξιοσημείωτη βεβαίως είναι και η κόντρα των δύο ενημερωτικών εκπομπών που προβάλλονται την ίδια ώρα. Η Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ μπορεί να μην σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά όπως αυτά που έκανε όταν ήταν στην ΝΕΤ αλλά κατάφερε να ανεβάσει τα… μηδενικά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε το κανάλι του Φαλήρου. Οι μέσοι όροι τηλεθέασης των δύο εκπομπών είναι περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) οι εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 10,5% με 11,5%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 9,5% με 10,5%

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκπομπή της ΝΕΤ με τη Μαρία Σαράφογλου προβάλλεται από τις 10 έως τις 12 ενώ η καινούργια εκπομπή της Τσαπανίδου από τις 10 έως τη 1. Αν λοιπόν αναλύσουμε τα ποσοστά τηλεθέασης μόνο στο δίωρο που οι δύο ενημερωτικές εκπομπές… κονταροχτυπιούνται (10 έως 12), βλέπουμε ότι ο μέσος όρος τηλεθέασης στην εκπομπή της Τσαπανίδου είναι 11% με 12%, δηλαδή κατά ελάχιστα υψηλότερο από αυτόν της αντικαταστάτριάς της.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε