Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Μενεγάκη έβαλε… φωτιά στο Λαζόπουλο

Σε ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις κυμάνθηκε και χθες το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου.

Η σατιρική εκπομπή του ALPHA κατάφερε να σημειώσει 52,6 στο γενικό σύνολο και 48,5 στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι εκτός από τα… θύματα της σάτιρας του Λαζόπουλου πήραν πάλι φωτιά και τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε την εμφάνιση -έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη στο χθεσινό «Αλ τσαντίρι νιουζ». Η παρουσιάστρια δεν πήγε να παρακολουθήσει την εκπομπή από τις θέσεις του κοινού αλλά ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το ρόλο που της είχε γράψει ο Λαζόπουλος. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγες μέρες ο Αλέξανδρος Ρήγας και είχε πει πολλά για το υποκριτικό ταλέντο της ωραίας Ελένης, τονίζοντας μάλιστα ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί της.

Τελικά ο Λαζόπουλος όμως, πρόλαβε και ανέβασε στη σκηνή τη Μενεγάκη που κατάφερε κι αυτή να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά της χθεσινής εκπομπής. Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 10:15 που η Μενεγάκη έκανε την εμφάνισή της, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασής του φτάνοντας στο 58,8.

Δεν ξέρουμε αν η… συνεργασία αυτή μεταξύ Λαζόπουλου-Μενεγάκη συνεχιστεί αλλά αποδείχτηκε ότι είναι πολύ… καυτή αφού κατάφερε να βάλει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα ήδη πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε