Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Μενεγάκη πιέζει τους Καραμεροχαριτάτους

Η Μενεγάκη πιέζει τους Καραμεροχαριτάτους

Σκληρή μάχη χθες, τελευταία μέρα του μήνα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Βέβαια το ζευγάρι του MEGA τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση και η μάχη δόθηκε μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του διδύμου του ΑΝΤ1.

Βέβαια οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος κατάφεραν να παραμείνουν στη δεύτερη θέση με οριακή διαφορά όμως από την οικοδέσποινα του πρωινού στον ALPHA. Ωστόσο η μάχη δεν δόθηκε επειδή ο «Καφές με την Ελένη» φούσκωσε σε τηλεθεάσεις αλλά επειδή το «10 με 1 Μαζί» έχασε αρκετούς τηλεθεατές και έπεσε σε νούμερα τηλεθέασης. Πάντως, όποια κι αν είναι η αιτία το αποτέλεσμα είναι ότι η Μενεγάκη απείλησε τους Καραμεροχαριτάτους…

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Πρωινό Mou» έκανε μέσο όρο 25,7 ενώ το «10 με 1 Μαζί» σημείωσε 12,1 και ο «Καφές με την Ελένη» 11,7. Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι από τις δέκα το πρωί έως τη μία το μεσημέρι και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε