Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μενεγάκη θα πάει ήρεμη διακοπές

Τίτλους τέλους θα ρίξουν πολλές εκπομπές για φέτος αλλά αγνοώντας ακόμα αν θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο. Αντίθετα, η Ελένη Μενεγάκη θα χαρεί τις διακοπές της.

Ο λόγος; Η Ελένη ανανέωσε από πέρυσι το συμβόλαιό της με τον ALPHA για ακόμα δύο χρόνια. Και μπορεί οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας να ευελπιστούν ότι η παρουσιάστρια θα αναλάβει και κάποια εκπομπή στο prime time αλλά η ίδια θέλει προς το παρόν να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη. Έτσι, ενώ το μέλλον είναι ακόμα θολό για το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που παρά τη μεγάλη τους επιτυχία δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί από το MEGA τι πρόκειται να κάνουν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αλλά και για τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο που θεωρείται σίγουρο ότι όποια κι αν είναι η απόφαση του ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη, το «10 με 1 μαζί» θα ολοκληρώσει φέτος την παρουσία του, ο «Καφές με την Ελένη» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.
 
Την Παρασκευή 1η Ιουλίου λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη θα σερβίρει τον τελευταίο «Καφέ» της χρονιάς και αμέσως μετά θα φύγει διακοπές με ήσυχο το κεφάλι της. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της παρουσιάστριας και στελεχών του ALPHA για κάποιες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή της. Μην φανταστείτε μεγάλες και… ριζικές καθώς παρά την οικονομική κρίση ο «Καφές» καταφέρνει να εισπράττει μεγάλο μέρος της διαφημιστικής πίττας που διατίθεται εκείνη την ώρα. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι ιδιαίτερα η ίδια θέλει να κάνει αλλαγές στην εκπομπή της μπας και καταφέρει να δει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της να ανεβαίνουν.
 
Την Παρασκευή 1η Ιουλίου λοιπόν η Ελένη θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της δίνοντας ραντεβού το Σεπτέμβριο και από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ο ALPHA θα προβάλει best of του «Καφέ με την Ελένη», μόνο που θα είναι δίωρης διάρκειας.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε