Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μπεκατώρου τα… έριξε στον Ψινάκη

Αναστάτωση και πάρα πολλά σχόλια έχει προκαλέσει από χθες η απόλυση του Ηλία Ψινάκη από τον ΑΝΤ1.

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε χθες το Newsit ο Ψινάκης ενημερώθηκε από στέλεχος της εταιρείας παραγωγής ΕΝΑ Productions και συγκεκριμένα από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Peter Grab πως σταματά η συνεργασία τους. Έτσι στο χθεσινό γύρισμα ήταν μόνο οι 4 fabulous και η εκπομπή θα μετονομαστεί σε «Fab 4».

Παρ’ όλα αυτά όμως, χθες προβλήθηκε το προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής στην οποία συμμετέχει ο Ψινάκης αφού θα είναι παρών και στο επόμενο επεισόδιο που έχουν αναλάβει τη μεταμόρφωση του Γιάννη Φλωρινιώτη και στο οποίο είχαν ολοκληρώσει τα γυρίσματα πριν απολυθεί.

Χθες όμως, το «Fab 5» σημείωσε πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές δεν έχουν… συγκινηθεί από την εκπομπή. Και εδώ που τα λέμε… δικαιολογημένα!

Στην κόντρα μάλιστα με το «Master chef Junior» του MEGA, η εκπομπή του ΑΝΤ1 έχασε πολύ εύκολα και με μεγάλη διαφορά. Άνετα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι η Μαρία Μπεκατώρου τα… έριξε στον Ηλία Ψινάκη που –υποτίθεται- ότι ήταν και ο επικεφαλής των «Fab 5».

Συγκεκριμένα, το «Master chef Junior» σημείωσε μέσο όρο 30 στο γενικό σύνολο και 34,2 στο δυναμικό κοινό ενώ το «Fab 5» έφτασε στο 13,1 και 17,6 αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι και τόσο… fabulous εκπομπή.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το ραβασάκι της Nielsen αναστάτωσε αρκετά τα στελέχη του ΑΝΤ1 που βλέπουν την εκπομπή να… κατρακυλά! Ωστόσο, τα γυρίσματα προχωρούν κανονικά και μάλιστα την επόμενη βδομάδα θα προβληθεί επανάληψη ενώ το επεισόδιο με το Φλωρινιώτη θα το δούμε τη μεθεπόμενη βδομάδα. Τα καινούργια επεισόδια με τους «Fab 4» θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται μετά την εορταστική περίοδο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις τηλεθεάσεις που θα σημειώσει με τους 4 fabulous για να διαπιστώσουμε αν η εκπομπή σημειώσει πτώση μετά την απόλυση του Ηλία Ψινάκη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε