Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Νάντια Μπουλέ μιλά το καινούργιο τηλεπαιχνίδι και τα καλοκαιρινά σχέδιά της!

Η Νάντια Μπουλέ μιλά το καινούργιο τηλεπαιχνίδι και τα καλοκαιρινά σχέδιά της!

Το… περίεργο με τη Νάντια Μπουλέ είναι ότι αν και πολλοί παρουσιαστές δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν, η ίδια όχι μόνο γνωρίζει αλλά ήδη… τελείωσε τη δουλειά της για του χρόνου.

Ωστόσο, δεν γνωρίζει όπως λέει, τι θα κάνει… το καλοκαίρι! Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή…
Είναι ήδη γνωστό ότι η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Παρίσι όπου μαγνητοσκοπήθηκαν τα επεισόδια για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν με τίτλο «The biggest game show in the world».

Στο τηλεπαιχνίδι αυτό περιπέτειας με πολλές δοκιμασίες λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος ελληνική ομάδα και η Νάντια έχει αναλάβει την παρουσίασή του για τη χώρα μας.

«Το παιχνίδι γυρίζεται τα τελευταία επτά χρόνια και σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στις χώρες που προβάλλεται. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ελληνική αποστολή. Εκτός από την Ελλάδα συμμετέχουν άλλες πέντε χώρες, η Ρωσία, η Ισπανία, το Καζακστάν, η Κίνα και η Γαλλία.
Η κάθε χώρα προσπαθεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία τις δοκιμασίες που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε φορά και να μαζέψει όσο το δυνατό περισσότερους πόντους τους οποίους θα χρησιμοποιήσει σαν μπόνους στην βαθμολογία του τελικού. Η ομάδα μας απαρτίζεται από 24 παίκτες άντρες και γυναίκες» αποκάλυψε η παρουσιάστρια μιλώντας στην Espresso. Μάλιστα, όπως είπε, οι παρουσιαστές των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών είναι άντρες και η Νάντια είναι η μόνη γυναίκα, αλλά «δεν υπήρξε κανένα φλερτ αλλά έκανα πολλούς νέους φίλους.
Να φανταστείτε είμαστε περίπου 500 άτομα και από τις έξι χώρες. Όλες οι ομάδες κάνουμε παρέα μεταξύ μας ενώ η ελληνική αποστολή διατηρεί θερμές σχέσεις με την Ισπανία που προφανώς λόγω κουλτούρας μας υποστηρίζουν και τους υποστηρίζουμε».

Στην ίδια συνέντευξή της, η Νάντια αποκάλυψε επίσης ότι θεωρεί τους ρώσους τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους, ενώ για την ελληνική ομάδα είπε ότι «τα περισσότερα παιδιά είναι αθλητές στίβου, κολύμβησης, ρυθμικής γυμναστικής αλλά και όσοι δεν είναι επαγγελματίες αθλητές ασχολούνται με τη γυμναστική».

Και μπορεί η Νάντια Μπουλέ να έχει αναλάβει την παρουσίαση για το τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, αλλά το όνομά της «παίζει» πάλι για να αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού Αντ1» την καλοκαιρινή περίοδο. Όπως σας αποκαλύψαμε χθες, είναι σίγουρο ότι το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1» θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου να μεταδίδεται με καινούργιους παρουσιαστές, αφού την Παρασκευή 29 Ιουνίου, οι Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου πρόκειται να αποχωρήσουν από το τιμόνι της εκπομπής. Σε ερώτηση λοιπόν της Espresso αν έχει κανονίσει να παρουσιάσει κάποια άλλη εκπομπή και ποια είναι τα σχέδιά της, η Νάντια λέει πως «δεν έχω κανένα σχέδιο για το τι θα κάνω το καλοκαίρι. Το μόνο που ξέρω είναι πως συνεχίζω την εκπομπή στο “V Fm” καθημερινά 7 με 10 το πρωί, μαζί με τη Μαρία Κωνσταντάκη».

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να περιμένουμε μερικές μέρες και θα δούμε αν τη θερινή περίοδο η Νάντια Μπουλέ είναι μόνο στο ραδιοφωνικό στούντιο ή θα είναι και αυτό το καλοκαίρι στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε