Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εναντίον της… Νατάσας Θεοδωρίδου!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εναντίον της… Νατάσας Θεοδωρίδου!

Απίστευτο κι όμως, αληθινό! Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα δώσει μάχη με… τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Όχι, ούτε εγώ τρελάθηκα και γράφω ό,τι μου κατέβει, αλλά ούτε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια πάσχει από… σχιζοφρένεια και τα βάζει με τον εαυτό της. Υπεύθυνοι για αυτή την πρωτότυπη κόντρα, είναι τα τηλεοπτικά κανάλια ΑΝΤ1 και MEGA.

Γιατί; Γιατί η Νατάσα θα βγει στον αέρα των δύο καναλιών την ίδια μέρα και ώρα, με αποτέλεσμα να πρέπει να κερδίσει τον εαυτό της, στη μάχη της τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα, παραμονή πρωτοχρονιάς, στις 23:30, στο «Όλα μπάχαλο φέτος» του ΑΝΤ1, θα φιλοξενήσουν την Έλενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Την ίδια ώρα όμως, που η Νατάσα θα είναι καλεσμένη των Θέμου Αναστασιάδη, Βαγγέλη Περρή και Δούκισσας Νομικού, θα είναι και απέναντι, στη συχνότητα του MEGA, καθώς το κανάλι της Μεσογείων στις 24:00 θα προβάλλει την εμφάνιση που είχε κάνει σε μουσική σκηνή, μαζί με τη Μαρινέλλα.

Διπλή… Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν την παραμονή των Χριστουγέννων και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης: η Νατάσα του ΑΝΤ1, ή η Νατάσα του MEGA!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε